Herkese merhaba.
Ben Polo 6R aracımda önce 5'' olanı kullandım,çok memnundum ancak ses kalitesindeki düşüş ve radyo çekim kalitesinin düşüşü,üstüne bir de ekranın önceki teybim olan RCD510 dan ufak olması beni soğuttu,sonrasnda 6.5'' olanı temin ettim. Bunlarda da iki tip vardı,biri No Name,biri DESAY marka. Ben Desay olanı tercih ettim çünkü No Name de de tıpkı 5'' versiyonda olduğu gibi ses kalitesinde ve radyo çekiminde düşüş olacağını okudum yurtdışı bazı sitelerde. Gerçekten DESAY marka olanın ses kalitesi diğerine göre çok iyi çıktı. Ancak yine de RCD510 daki tok basları alamadım,ona göre %15 bir düşüş yine var ama rahatsız edici boyutta değil,en önemlisi radyo kalitesi geri geldi,çekimde herhangi bir sorun kalmadı.
Ancak benim bir problemim var. Cihazda yaptığım tüm ayarlar bir sonraki açılışta hatırlanıyor,ses ve ekran ayarlarında,radyo favorilerinde hi çbir sorun yok. Ancak Bluetooth ayarlaım maalesef her seferinde sıfırlanıyor. Eklediğim favori kişiler,arama tonu gibi şeyler her seferinde sıfırlanmış olarak karşıma çıkıyor. Cihazı fabrika ayarlarına geri döndürdüm ancak yine çare olmadı. Var mı acaba aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan ?