5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Bizden montaj yapabilecek kimse yok gibi. Apo usta montaj konusunda yardımcı olur. Fiyat ne der bilmiyorum.
O zaman okursa kendisinden haber bekliyorum ben yardımcı olur umarım takipteyim peki ne dersiniz bu aliexp deki oem park sensörleri hakkında

Sent from my iPhone using Tapatalk

O zaman okursa kendisinden haber bekliyorum ben yardımcı olur umarım takipteyim peki ne dersiniz bu aliexp deki oem park sensörleri hakkında

Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim araçta var golf 7 için olanı. Gayet güzel çalışıyor.

Merhaba arkadaşlar, mib alan arkadaşlarımızda kullanılmayan camera bağlantı kablosu varmıdır acep? Ben de çıkmadı ve cameram var arkada bağlamak için camera plug kablosuna ihtiyacım var.

Hiç ilgilenmedim açıkçası :) spotify kullanıyorum artık. Radyo sd kart unuttum hepsini :)
Sorma Hocam, bir tek show radyoda Nihat'ı dinliyorum iş çıkışı, geri kalanında hep spotify, sd kart ve usb yi unuttum valla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Önümüzdeki ay bende gsm operatörü değiştirip artık mobil müzik dinlemeye geçeceğim inşallah :)  spotifyda çevrımdışı özelliği olsa bile Mevcut tarifede yetmiyor kota :)  

eski teypleri ne yaptınız? Satsan satılmaz atsan atılmaz yahu, Benimki evde duruyor öyle satılabilirmi ne dersiniz?

Önümüzdeki ay bende gsm operatörü değiştirip artık mobil müzik dinlemeye geçeceğim inşallah :)  spotifyda çevrımdışı özelliği olsa bile Mevcut tarifede yetmiyor kota :)  

eski teypleri ne yaptınız? Satsan satılmaz atsan atılmaz yahu, Benimki evde duruyor öyle satılabilirmi ne dersiniz?
Valla hocam kenara koydum ne olur ne olmaz diye , bu aldığımızın başına bir iş gelirse eskisini takarım diye düşünüyorum. Eğer satmak istiyorsanız Sahibinden'e 250-300 tl den satışa çıkarın,  belki ihtiyacı olan biri çıkabilir. 

Taobao.com da var fiyatı ama 250-260 dolar civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.

@Fatih Tursun 

@Feyzal59 Yine alınabilir ama 5" olan baya baya ucuza geliyor gibi özellikle toabao da. Şimdi ben bunu taobao dan alsam cidden 40 dolara mı almış oluyorum ? Şaka gibi :) Kaç günde geliyormuş taobao da ve anten kablosu içinde mi ? 

edit: Taobao'dan alan oldu mu daha önce ? Örneğin bu linkteki ürünlerden hangisini almak lazım hepsinin fiyatı özellikleri farklı. Translate ile çevirdim ama alakasız sonuçlar çıkardı hurda ciddi kusurlu,hurda az kusurlu gibi sonuçlar çıkarıyor bunlar tam olarak ne ? . 120 yuan ürünün fiyatı 52 lira + kargo + aracı site komisyonu ile toplam 90 TL gibi bişeye geliyor sanırım ama hurda vs dediği için garipsedim. Tecrübeli bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Geri