GTD 1449 Hakkında


Katılım
12 May 2022
Mesajlar
57
Tepkime puanı
45
Konum
İstanbul
İsim
Tayfun
Araç
Golf 7
Arkadaşalar herkeze merhaba

Golf 7 2014 model sahibiyim araştırmalarım sonucu aracıma orjinal GTD 1449 2.0 turbo takmayı düşünüyorum . Normal standart kullanacıyım lakin aracıma yazılım yaptırmakta istemiyorum 1449 takınca araca yapmam gereken başka bir ayar gerekli olurmu görüş ve önerilerinizi bekliyorum forumda bu turboyu kullanan arkadaşlar varmı teşekkürler
 
Bu mesajinizdan anladigim kadariyla araciniz 1.6 tdi, ancak 1449 turbo yazilimsiz hic bir etki etmeyecektir, tam anlamiyla bir verim alabilmeniz icin neyaptigini bilen mumkunse buyuk turbo setuplarinda tecrubeli bir yazilimci bulursaniz 180~190 hp civarlarinda guc alindigini soylemekte bu isler ile ugrasanlar.
 
@mehmetmert Abi var youtubeda "smokemotion" adıyla biliniyor eski aracı golf 7 idi ve bahsettiğiniz turboyla aracını bayağı bi kullandı sattı sonra leona geçip yine aynı turboyu kullandı diye biliyorum şuan güncel olarak Rsa yazılımın ankara bayisi olarak hizmet veriyor hem turbo tedariği hem montaj vs. aklınıza takılanları sorabilmeniz içinde bir seçenek.
 

Geri
Üst Alt