Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Herkese merhabalar Ankara'dan. 2022 yılından beri bu formdayım ve araç değişikliği yaptım. Eskiden Golf ama artık Arteon 1.5 TSİ R-Line sahibiyim. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Merhabalar, uzun süredir forumu takip ediyorum.
Ben Recep 2015 Golf ile aranıza katıldım. Bursa’da yaşıyorum, herkese iyi günler diliyorum.

Hoşgeldiniz aramıza keyifli forumlar…

selamlar herkese.
aracım golf 7.5, istanbuldayım.
herkese iyi forumlar.
Merhaba ben de golf 5 kullanıcısıyım Ankarada yaşıyorum.
Merhabalar herkese,

Golf 8.5 ile VAG dünyasına dahil oldum, mazide japon ağırlıklı araç kullanıyordum.

Golf 8.5 kasada 9 ay impression, akabinde kısa süren maceralı bir Life deneyimi ve son olarak Style donanım ile devam ediyorum.

Forumu uzun süredir üye olmadan takip ediyorum, kısmet bu zamanaymış.

Merhaba. Ben Tuğrul, 1997 Golf Mk3 - 1,6 Benzinli araç sahibiyim. Aracım orijinal 50557 km.dedir. Tüm Golf tutkunlarına selamlar, sevgiler.

Hoşgeldiniz…
Şahsen aracınızı ben merak ettim…
Golf3 başlığında fotoğraflarını ve araç hakkında bilgiler verirseniz çok güzel olur…

Merhabalar
Aracım 2017 Model Golf
Herkese iyi forumlar
Merhaba, ben Hasan.
Golf 8.5 ile aranıza katılıyorum.
Herkese iyi forumlar.
Herkese merhaba,

Ben Barış, Ankara’dan aranıza katılıyorum. 2020 model Mercan Kırmızısı 1.5 TSI Tiguan Elegance sahibiyim.

Uzun zamandır forumu takip ediyordum, artık ben de aranıza katılmış olayım istedim.

Şimdiden herkese iyi forumlar.
Herkese merhaba,
Ben Ogün, İzmir'deyim. 2021 model Golf 8 1.0 eTSI sahibiyim.

Herkese iyi forumlar.
Merhabalar,
2023 model Golf 8 1.0 TSİ Impression aracımla ben de aranıza İzmir’den yeni katılıyorum. Herkese hayırlı forumlar :)
Merhabalar Kütahya da yaşıyorum aranıza yeni katıldım. golf 7 sahibiyim. 8.5 almak için çabalıyorum. :)
Merhabalar. Erzincan'dan Mehmet ben. 2023 Golf Life sahibiyim. Kolaylıklar dilerim.
Merhabalar sranıza yeni katıldım. Ysşım 49 Konya’da yaşıyorum Golf seviyorum.
Selamlar Bursa’dan
Golf 7 ile bende bu serüvene katıldım

Keyifli forumlar…
Herkes hoşgeldi…

Herkese merhabalar Ankara'dan. 2022 yılından beri bu formdayım ve araç değişikliği yaptım. Eskiden Golf ama artık Arteon 1.5 TSİ R-Line sahibiyim. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hoşgeldiniz…

Geri