Golf 7.5 - Motoru Manuel Olarak Çalıştırın Uyarısı



Aracım çalışmıyor ve bu uyarıyı alıyorum
 
Start-stop ile alakalı olabilir. Park frenini çekin. Vitesi park konumuna alın. Tekrar kontak yapın.
 
bir süre p konumunda start stop açık iken bekleyince tekrar manuel çalıştırmak gerekiyor bende bu şrkilde kısa bir süre beklersen frene basınca tekrar çalışıyor süre uzatsa manuel çalıştırmak gerekiyor bence normal bir durum
 
Start stop ile uzun süre stop eden motoru manuel çalıştırmanız gerekli burada bir sorun yok. Sizin aracınız daki sorun ne onu hala anlayamadık. Arabaya ilk bindiğinizde mi yapıyor, dururken mi kalkarken mi burası muamma olmuş.
 
Uzun sureli beklemelerde (start stop aktif iken stop edip beklerseniz) Arac güvenlik geregi tekrar manuel calistirmanizi ister. gayet normal bir durum.
 
Bu uyarıya sadece; Araç çalışır vaziyetteyken start stop devreye girip emniyet kemerini çıkardığımda rastlamıştım.çözüldü mü sorununuz.
 
Evet çözdük motor yakıt katkısı ile
İyide bu kadrandaki uyarı ile sorunun uzaktan yakından alakası yok ki. Arkadaşların dediği gibi, bu uyarı sadece star/stop devrederken ; Kapı açılır veya emniyet kemeri çıkarılırsa ve tekrar hareket etmek istenirse bu uyarıyı veriyor.
 

Aynen değişik çözüm olmuş,
@Yasin37 durumu arkadaşlar açıklamış,
Start stoplu araçta, start stop gereksinimlerini karşılamayan durumda araç manuel çalıştırılması istenir, güvenlik önlemi olarak düşünün. Işıkta stop etmiş araçta emniyet kemeri sökmek manuel çalıştırma gerektirir, uzun süre park halinde akü için kendi kapatırsa manuel ister gibi.
Sizin yöntem tam sanayi işi olmuş:)
Benzincide bi dayı mı söyledi kurum yapmış olabilir falan diye.
 

Geri
Üst Alt