Manuel Klimayı Dijitale Dönüştürme

Abiler merhaba herkese hayırlı ramazanlar öncelikle . Benim 2015 model midline aracımın klimatroniğini değiştirmek istiyorum bu konuyl alakalı bir kişi haricinde bi bilgi yazan denk gelmedi oda tam olarak nasıl yaptını açıklamamış bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı . Ayrıca çerçeve ve panelde lazım yapmak istediğim panelin foto yüklüyorum bunun için kodlama ve tesisat çekilmesi lazım bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi var mı
Kardeşim ben yaptıralı bir ay falan oldu yapan arkadaş 2 li olan jack ı 3 lü yaptı sensörlerin kafalarını bantladı sanırım klima motoru tek yönlü imiş taktı çalıştı kodlama falan yapmadı anlayacan manualdeki verimi alıyormusun diye sorsan hayır alamıyorum tek görünüşü iyi oldu

Kardeşim ben yaptıralı bir ay falan oldu yapan arkadaş 2 li olan jack ı 3 lü yaptı sensörlerin kafalarını bantladı sanırım klima motoru tek yönlü imiş taktı çalıştı kodlama falan yapmadı anlayacan manualdeki verimi alıyormusun diye sorsan hayır alamıyorum tek görünüşü iyi oldu
Hocam teyip ekranında gözüküyormu artık eskisinde gözükmüyor benim passatta

manuel digital ceviren kit de satiyorum

Hehe hersey var :)
Selamlar hocam. Bende şuan için düşünüyorum böyle bişey. Paneli taktım sadece yüze üflüyor diğer herşey aktif ama yönlendirme olmuyor sadece yüzde takılı kaldı. Elinizdeki ürünle bu sorunu halledebilir miyim? Ve ayrıca elinizde var mı varsa fiyat nedir acaba ? Yıllar sonra hortladı konu ama napalım 😊

Selamlar hocam. Bende şuan için düşünüyorum böyle bişey. Paneli taktım sadece yüze üflüyor diğer herşey aktif ama yönlendirme olmuyor sadece yüzde takılı kaldı. Elinizdeki ürünle bu sorunu halledebilir miyim? Ve ayrıca elinizde var mı varsa fiyat nedir acaba ? Yıllar sonra hortladı konu ama napalım 😊

Merhaba hocam 2 isi sensoru ve tesisati olan donusum seti var elimde 1.000 tl sorununuzu cozer mi bilmiyorum sadece parca satiyorum

Ekli dosyalar

• IMG_7728.jpeg
    IMG_7728.jpeg
    233.5 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_7727.jpeg
    IMG_7727.jpeg
    203.2 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_7726.jpeg
    IMG_7726.jpeg
    232.6 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_7723.jpeg
    IMG_7723.jpeg