Golf 8 Trim Sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MK8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MK8

İsim
Mükramin Kart
Araç
Golf 8 impression
Yaklaşık 9 aydır golf 8 impression sahibiyim, aracımda sürekli bi trim sesi meydana gelmesinden çok yoruldum. Kış şartlarından kaynaklandığını düşündüğüm bazı sesler kesildi ancak dikiz aynısının arkasında bulunan far sensörünü kapatan parçanın yerinden oynaması kaynaklı gelen ses ve ön tavan aydinlatmadan gelen sesler bir türlü kesilmedi. Şimdide havaların ısınmasıylabirlikte kapılarin üzerinde bulunan piano black parçalar kapıyı açıp kapatirken ve seyir halindeyken sinir bozucu şekilde gıcırdıyor ve bu ses içeri giriyor. Bu ve benzeri şikayetleri olup çözebilen varmıdır şimdiden teşekkürler

2013-2015-2016 ve 2023 model golf 7 ve golf 8 sahibi olmuş kullanmış biri olarak, tüm sesleri her modellerde vardı, silikon spreycileri zengin ettik nafile kesiliyor sonra yine geliyor. Bu sesler sadece golflere özel değil belli başlı marka ve modellerde fazla veya daha az olsa da var. Mesela şuan kullandığım Tesla model y juniper de de daha 5 bin km olmadan bagaj kapağı sarsılma sesi, kapı veya pencerelerden geldiğini düşündüm titreşim lıkırtı sesleri hafiften başladı, ve araç dış ortamdan sesleri golfe göre daha az aldığı için ve elektrikli olduğu için sesler kulağa çok batıyor. Bir arkadaşımda bmw 2 serisi var 50 bin km de 22 model onunda tavan döşemleri ve ön kilima menfezlerinden bozuk yollarda tirim sesleri geliyor. Sanırım bu seslerden kurtulmak için üst seviye bir araç alıp kullanmak lazım, sonu yok bu işin.

Upvote 0
2013-2015-2016 ve 2023 model golf 7 ve golf 8 sahibi olmuş kullanmış biri olarak, tüm sesleri her modellerde vardı, silikon spreycileri zengin ettik nafile kesiliyor sonra yine geliyor. Bu sesler sadece golflere özel değil belli başlı marka ve modellerde fazla veya daha az olsa da var. Mesela şuan kullandığım Tesla model y juniper de de daha 5 bin km olmadan bagaj kapağı sarsılma sesi, kapı veya pencerelerden geldiğini düşündüm titreşim lıkırtı sesleri hafiften başladı, ve araç dış ortamdan sesleri golfe göre daha az aldığı için ve elektrikli olduğu için sesler kulağa çok batıyor. Bir arkadaşımda bmw 2 serisi var 50 bin km de 22 model onunda tavan döşemleri ve ön kilima menfezlerinden bozuk yollarda tirim sesleri geliyor. Sanırım bu seslerden kurtulmak için üst seviye bir araç alıp kullanmak lazım, sonu yok bu işin.
Son kasa S lerde bile trim sesi var :D Modern araçların sorunu genel olarak.
Çözüm kapsamlı bir yalıtım yaptırmak.

Upvote 0

Geri