7.5 CarPlay Aktivasyonu - Vagcomcenter


ozgurcglk

Yeni Üye
Katılım
23 Şub 2022
Mesajlar
25
Tepkime puanı
20
İsim
Özgür
Araç
Golf 7.5
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar, eski konulara biraz göz attım ve faydalı da oldu fakat kendim de birebir sormak istedim. İstanbuldayım ve aracım 7.5 highline 2018. Telefon tutacağı hala almadım ve çok hoşuma gitmiyor bu sebeple carplay aktivasyonu yaptırmak istiyorum. Araştırırken de vagcomcenter sitesinde buldum. Burada daha önce farklı işlemler yaptıran arkadaşlar da olmuş ve geneli memnun kalmışlar fakat son zamanlarda veya önceden burada aracına özellik ekleten (carplay veya başka özellikler) vs. birileri var mıdır? Fiyat işçilik (emin değilim ama carplayde eğer gerekiyorsa sök çıkar ve sonrası trim sesi) gibi konularda bilgilerinizi bekliyorum. İstanbul içi tercihen anadolu yakası ama çok önemli değil, farklı mekan önerisi olursa da tavsiyelerinize açığım. İyi forumlar herkese :)
 

Vagcom center Murat arkadaşın adı. Çok temiz ve güzel iş yapar. Gönül rahatlığı ile güvenebilirsin. Ama ben esenyurt a gidemem dersen üsküdar Çengelköy de yardım edebilirim.
 
Geçen sene vagcom center da comfortline aracıma yağmur far sensörü takıldı memnunum bu zamana kadar herhangi bir olumsuz yönünü görmedim işçilikte iyi hemde piyasaya göre sanki biraz daha ucuz tek sıkıntı var hala devam ediyormu bilmiyorum maddi açıdan zorluk olabilir bankamatik kartı yada kredi kartı ile çalışmıyolardı post makineleri yok. Pahalı bişey yaptıracaksan sıkıntı oluyo
 
Bu arkadaşlarda katlanır yan aynalar ve orjinal geri görüş kamerası montajı yaptırdım. @HONEY den satın aldığım orjinal led stopları da burada montaj yaptırdım.

İşçilikleri son derece kusursuz temiz titiz çalışıyorlar. Kapıların iç plastiğini söktüler örneğin arkadaki geçme mandallar deforme oluyor ses trim yapmasın diye sıfıralrı ile takıp çatır çatır tekrardan oturttular. Gönül rahatlığı ile iş yaptırabilirsiniz.

Eleştiri olabilecek tek olumsuz yorumum; arkadaşların yaşları genç yeni nesiller. Sohbet muhabbetten yana bi ketumluk soğukluk var oda nazarlığı olsun derim 🙃
 
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bir şekilde halledeceğim bakalım. Bu arada @Tulek hocam ben maalesef bilmiyorum ama arkadaşlardan görenler yardımcı olacaktır size de :)
 

Geri
Üst Alt