Olmaz olurmuHayırlı olsun, gözün aydın @bnyamnclak .
Midline plus araca ilk yapılması gereken şey koltuk değişimi bence, sana ergoactive koltuk denk gelmesi ise gerçekten müthiş bir şans.
Koltukların yere basan halinin fotoğrafı yok mu?![]()

Olmaz olurmuHayırlı olsun, gözün aydın @bnyamnclak .
Midline plus araca ilk yapılması gereken şey koltuk değişimi bence, sana ergoactive koltuk denk gelmesi ise gerçekten müthiş bir şans.
Koltukların yere basan halinin fotoğrafı yok mu?![]()
Teşekkür ederim hocam sadece oturma kumaşının orasında evet bi sorun var okadar gözümede batmıyo açıkcası elimde de sıfır oturma kılıfıda var daha sonrasında yırtılınca değiştiririm artıkHayırlı olsun. Güle güle kullan. Yan kumaslar epey deforme olmuş. Takmadan keske oralari da elden geçirseydiniz. Ömürlük olurdu.
Allah daha güzellini size nasip etsin inşAllahHiç kıskanmadım hiç kıskanmadım![]()
Teşekkür ederim hocam evet çok farklı bir hismişGuzel gunlerde kullanin.Bulunmasi buyuk sans.Direksiyonda masaj keyfi baska.
Hayırlı olsun hocam. Ama son fotodaki koltuklar yanları deri değil gibi geldi bana ergoactive koltukların yanları deri olması gerekiyor. Comfortline highline alcantara kumaş koltuklar bunlar bence.
Sağolun hocam teşekkürlerMakyajlı kasalarda deri özelliği kaltı kumaş oldu.
Güle güle kullan içerisinin havasını değiştirmiş @bnyamnclak
Sağolun hocam teşekkür ederimAracımda deri Ergo-Active mevcut. Ayrı bir havası var gerçekten ancak makyajlılarda maliyetten dolayı mı bilmem kaldırmışlar , güle güle kullanın![]()
Hayırlı uğurlu olsun, mükemmel olmuş. Aracın midline plus ile alakası tamamen kesildi şuan
Ya da var mı bilmediğim kalan bir detayruhsatta yazması dışında...
Buldum buldumSağolun hocam teşekkürler![]()
Sağolun hocam teşekkür ederim
Şuan aynen sadece ruhsatta midline kapı döşemelerine kadar değiştim
![]()
ACC nin konusunuda başka zaman açarım artık)
Buldum buldum
Tavan aydınlatmaları:
Bizdekiler, halojen... Led taksak bile aydınlatma tüm her tarafa dağılan bir ışık oluyor.
Comfortline ve Highline'da, LED etrafı çevrili olduğu için bölgesel aydınlatma yapıyor;
Size masraf çıkarttım kusura bakmayın, ama akşam ikisini yanyana görme imkanınız olursa hak vereceksiniz bana
Çok teşekkür ediyorum hocamHayırlı olsun güle güle kullanın çok rahat gözüküyor