- İsim
- Mustafa Kemal
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiki benim hesabım her zaman şudur depoyu doldurup 200-300 km sonra yine doldurup kaç litre ile kaç km gittiğimi bunuda araç bilgisayarıyla kıyaslarım hiç bir yakıt fişimi atmam her fişin arkasına km yazmak işin açıkcası ekrana ben güvenmem hız sabitleyici çok kullanırım tabi bu değerde rodaj için 110 daha geçmedim@silvershadow dediği gibi gaz pedalına dokunarak kullanmak çok fark ediyor, araç yükte değilken gaz pedalından çekip tekrar basmak 1-1,5 lt etkiliyor, yanlış anlaşılma olmasın benim huyum böyle, dizel aracımda da 1700 km 3.2 ortalamam vardır, tabi en büyük etken yazdığım gibi ben küçük şehirdeyim derdimde yakıtımda küçük. ankarada olsam direk 8 lt idi@Beşiktaş1903 Hocam, klasik yöntem ile sağlamasını yaptınız mı bu verinin? Malum, emisyon değeri gibi bir yazılımla bu değerle de oynanmış olabilir diye kuşkulanıyor insan. Fulleyip en az yarım depo kullanarak test etmekte yarar var.Saygılar...
Degerli Hocam;Teşekkür ederim Murat hocam. Evet dikkat edip isteyince daha iyi değerler çıkabiliyor. @maniax Murat hocamın 3.9 değerini görmüştüm geçen :'(
Kocaeli Ankara arası basmışsınız sanirim hocam