Performans Kodlaması (ACT Modu)

@yusuf  Merhabalar bu kodu kullandıktan sonra tekrar orjinal haline nasıl çevirebileceğimizi de gösterme şansınız  varmı ?

Teşekkürler 

az önce kodladım. Rölantide bile farkettim. Kullanmaya gerek bile duymadım. Ellerinize emeginize saglik.

@PassificGolf7 Anladım hocam, yanıtınız için teşekkür ederim. Ben de yaptırmayı düşünüyorum uzun zamandır erteliyorum, olumsuz bir durum varsa bileyim diye sormuştum. 

@PassificGolf7 Anladım hocam, yanıtınız için teşekkür ederim. Ben de yaptırmayı düşünüyorum uzun zamandır erteliyorum, olumsuz bir durum varsa bileyim diye sormuştum. 
Valla ben sevdim. Ama olumsuz bir durum konusunda fikrim yok.. zarari ziyani varmidir bilemiyorum. bende yeni yaptim. Burdan bakarak.. O nedenle karar sizlere ait.. Hayirli surusler.

Arkadaşlar "Performans modunu getiremeyenler, veya getiripte çalıştıramayanlar;İlacınız burada =)

Arkadaşlar "Performans modunu getiremeyenler, veya getiripte çalıştıramayanlar;İlacınız burada =)

Hocam bu yöntemle videodaki sitede kodları kopyaladığı kısımda görünen kodlarla araç destekliyorsa App Car Play ya da Mirror Link aktif edilebilir miyiz peki?

Son düzenleme:
Hocam bu yöntemle videodaki sitede kodları kopyaladığı kısımda görünen kodlarla araç destekliyorsa App Car Play ya da Mirror Link aktif edilebilir miyiz peki?
Valla hocam bi an mantıklı geldi aslında denemek lazım fakat bunu yapan yazılımcı onuda düşünmüştür diye düşünüyorum. Yani app connect açılmayada bilir

• Beğen
Tepkiler: Ysn
Merhaba bu kodlamayı Manisa ve ya İzmir de yapan arkadaş var mı?

kablom bu hafta gelcek ilk bu kodlamayı yapacaım bakalım nasıl olacak

Bu kodu yazıp yazmama arasında çok gidip geldik yöneticiler olarak. Çünkü biliyoruz ki bu kodu kullanarak bir çok sahtekar fahiş paralara insanları kandıracak. Öncelikli hedefimiz bu konuda budur. Kod tek satır ve 5dk alacak bir kodlamadır. Yani bu konuyu okuyan her kimse lütfen parasını kaptırmasın. En yakın kablosu olan arkadaşımıza ulaşarak dostluk içerisinde işini halletsin ;) Yöneticiler olarak kendimiz denemeden kimsenin aracına zarar vermeyelim dedik. Birkaç haftadır deniyoruz ve sonuçlar olumlu. Bu kodlama dizel benzinli tüm modellerde geçerlidir. Golf, polo, passat, jetta, leon, octavia vs...

Kod ne mi yapıyor aracın düşük vites ve devirlerde çok daha iyi toparlanmasını sağlıyor. Bu kodu bize kazandıran dostlara selam @erkanz @MSE

44 steering

security 19249

Adaptation

Driving profile switchover - Bunun değerini "Direct" ile başlayan yapın. Sadece bu kadar.

Bu kodları biz sadece paylaşıyoruz. Araca zarar verir mi uzun vadede bir fikrimiz yok. O yüzden sorumluluk size ait :)

IMG-20160316-WA0029.jpg
Hocam son durum nedir 10 sene geçmiş aradan :)

Hocam son durum nedir 10 sene geçmiş aradan :)
Sanırım aynı kod Carista uygulamasında hazır olarak vardı.
Ben değiştirmiştim ve bir kaç gün içinde EPC ışığı yandı gaz yememe gibi bir sıkıntı oldu.
Sonra eski haline aldım ve bir daha dokunmadım :)

Hem manuel hem dsg araçta yaptım kullandım. Ama ben bir fark hissetmedim.

Geri