İkame araç kredi kartı bilgisi


bf417

Katılımcı Üye
 
Katılım
3 Tem 2018
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
1,419
Konum
eskişehir
İsim
sedat küçük
Merhaba bir yakınım polo aracının arka tamponunu değişim için geçen hafta servise bıraktı. Kaskodan tamir yapılacağı 15 gün süreceği belirtilmiş ikame araç için bugün aramışlar kredi kartı bilgisi istemişler herhangi bir trafik cezası vs olduğunda mağdur oluyorlarmış fakat kredi kartı bilgilerini paylaşmak gerçekten saçmalık.Bu durumda yapılması gereken nedir tecrübeli arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
 
Sanal kart oluşturarak provizyon miktarı kadar limit belirleyebilirsiniz provizyon bedeli haricinde bir bedel çekemezler. Ayrıca kiralama şirketinin sözleşmesini iyice okuyun sonrasında mağdur olmayın.
 
araç kiralamanın standart prosedürü, kasko poliçesinde de yazar kiralama firmasının şartları geçerlidir diye. yani ikame aracı istiyorsanız vermek zorundasınız.

2009da ikame araç istediğimde kiralama şirketi reddetti 21 yaş 3 yıllık ehliyet şartını sağlamadığım için, o zaman kasko poliçesinde dediğim şekilde bir not yoktu, şikayet vara filan yazdım anadolu sigorta haklısınız diyip çözüm üretmeye çalıştı :)
 

Geri
Üst Alt