Korna arızası


kickergls

Üye
Katılım
11 Kas 2016
Mesajlar
184
Tepkime puanı
45
Konum
kayseri
İsim
ilker
2016 model Golf aracımın olarak kornası Akseki yolunda beni hatalı sollayan bir araca şiddetle korna çaldıktan sonra bir daha çalışmaz oldu.Servise göstermelimiyim yoksa basit bir elektriksel problemmi? Sanayide özel serviste halledilebilecek birşeymidir.Servise bu sebebten götürsem ne kadara çıkarım kestiremiyorum
 

Telefonla arayıp sorabilirsiniz. Parça ve işçiliği ayrı ayrı sorun. Zubizu indirimini de hesaplattırın. Ona göre dışarda yaptırmak için araştırma fırsatınız olur. Güncel fiyatlar değiştiği için geçmişte forumda yazılan fiyatlar değişmiş olabilir.

Korna tamponun sol tarafında idi sanırım
 
Upvote 0
@kickergls iki adet korna mevcut ikisi birden bozulmuş olma ihtimali az büyük ihtimalle sigorta atmıştır önce sigortaları kontrol etmenizi tavsiye ederim sigorta atmışsa korna tesisatında temazsızlık vardır onuda tespit etmeniz lazım aynı durum başıma geldi.
 
Upvote 0
servise bakıma gittiğimde bu arızadanda bahsetmiştim arkadaşlar sağolsun baktılar 2side bozulmuş dediler.sonra çift korna 1500lira fiyat çıkardılar

yaptırmadım

servisten aldığımda kornam çalışıyordu

muhtemelen fişi vs çıktı heralde
 
Upvote 0
@kickergls hocam geçmiş olsun.
Korna sistemlerinden birisi arızalansa da Doğuş yine iki sistemi birden değiştiriyor, haliyle yine aynı ücret çıkıyor. Geçenlerde arkadaşımın başına gelmişti, servisten optimum çalışması için ikisini birden değiştiriyoruz demişler ve iki parça için fiyat çıkarmışlar. Forumun bilgisi olsun diye yazayım dedim.
 
Upvote 0
Son düzenleme:
Upvote 0
Hocam bu video iş görür mü ?
Videodaki araç Rusya'da station wagon dizel bir Golf, bizimkilerden farklı mıdır bilmiyorum.




Videodaki parçanın kodunu google da araştırdım

Kesin bilgi

Sağ taraf low
Sol taraf high

Bu siteden teyit ettim
[/URL]
Eyvallah high korna çalışıyor söküp bakmıştım sol sis tarafından. Low da sağ sis tarafındaymış sanırım. Teşekkür ederim part no dan bakayım.
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt