Golf 7 RaceChip RS Chip deneyen varmı


YunussemrE

Üye
Katılım
12 Eyl 2021
Mesajlar
47
Tepkime puanı
8
Konum
Biga
İsim
Yunus Emre
2014 golf 1.6 tdı dsg 105 aracım var. RaceChip RS Chip diye bir cihaz gördüm seviye ayarı ve istediğiniz zaman kapatma gibi ayrıcalıkları var. cihazı deneyen kullanan arkadaşlar varmı.

Yazılım düşünmüyorum kara duman vb sorunlar olmadan performansı arttıkmak istiyorum.

Bildiğiniz daha iyi başka cihaz varsa onunda tavsiyesini alabilirim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Motoru kandıran cihazlar yerine yazılımın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Hiç değilse motor ne yaptığını bilir.

Yazılım ile kara duman atacak diye bir şey yok, partikül filtresi iptal ettirmezseniz arabanın duman atması zor ihtimal, kaldı ki partikül filtresi iptaliyle bile duman attırmadan gezen insanlar var.

 
@YunussemrE Bencede @Utku Lekesiz dedigi gibi, kutular araci kandirarak guc artisi sagliyorlar, ornek olarak benzin pompasinin basincini 1 iken 0.7 olarak iletiyor beyine , beyinde nasil 0.7, 1 olmasi lazim diye pompayi dahada aciyor ve kendince 1 yapiyor ancak o esnada 1.3 oluyor (rakamlar farazidir, mantigini anlatmak icin  verilmistir), bir benzerinide turboya uyguluyor ve kutu bunu neye gore nasil yapiyor muamma,nezaman manupile yapiyor nezaman yapmiyor bilinmiyor ve genelde o kutularda ayarlar oluyor, ses acip kapama dugmesi gibi uzerlerinde 1-8 arasi rakamlar ve A-F arasi harfler , en idealini bulana kadar bu ayarlari yapiyorsunuz. 1-A 2-A sora 8-F arada hangisi sizi tatmin ediyorsa onda kullaniyorsunuz, ve bu kutular ilede duman olayı olabiliyor. kutu ile ilgili bildiklerim bukadar, 

yazılım bence daha guvenli, cunki manipulasyon yerine bir cok harita degistirilip guc artisi saglaniyor, vag konusunda deneyimli ve referansi bol bir kac yer var zaten, bir kaci dyno uzerinde yazilim yapiyor bir kismida yola cikip sure alarak test ediyor, ben guc artisi dusunursem kesinlikle yazilim yaptirirdim cunki kutu bir ariza yada kisa devre ile manipulasyonu fazla yaparsa bilemeyiz ancak yazilimda bu degerler tecrube edilen (kendilerince sorunsuz, saglikli) en ust degerlere sabit girilerek uzerine cikma ihtimali elimine ediliyor.

yanlislarim olabilir, onuda bu konularda daha bilgili ve tecrubeli arkadaslar duzeltir ise yada eksik yerleri tamamlar ise sevinirim.

yazilimciya dumansiz istiyorum derseniz dumansiz hallederler.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kesinlikle yazılım tavsiye ederim 105 ilk aracımda 20 bin km yazılımlı kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım  tabi yazılımcı iyi bir mapper olmalı her önünüze gelen yaptırmayın

 
@Ahmet Oğul fiyat ne kadar hocam biliyormusun.

Biraz dsg den dolayı tereddütteyim aracım 116.000 de sorun yaratırmı yaratmaz mı bilemedim.

Zaten sabahları ilk marjta  5 6 saniye marj basıyor akü sıfır daha onu halledemedim

 
Ortalama fiyatlar 1000 civarı istersen numara veririm 

akü sıfır olduğu halde geç mi çalışıyor 

 
@Ahmet Oğul evet hocam akü sıfır takıldı. Her zaman ilk marşta 2 5 saniye arası geç alıyor. Geçen gün resmen marş bastı bastı yapamadı durdu bidaha denedi gibi oldu çalıştı.

Birde hocam 0-100 ne kadar fark etti yazılımdan sonra

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Ahmet Oğul rampa aşağı dimi hocam 😂 bende tekirdağ gelibolu yolunda giderken koru dağından inince bi rampa var geliboluya doğru orda 220 görmüştüm

 
ŞEytan dürtüyor: acaba yazılım + büyük turbo olan aracıma bu racechip'i taksam nasıl olurdu?  :p

 


Geri
Üst Alt