Çok güzel olmuş hocam.Ben de aracımı almadan sipariş edip gelen pedal takımımı bu sabah montaj yaptım.İç kısma güzel bir hava kattı
Ekli dosyayı görüntüle 4205
Ayrıca bi öneri fazla zaman geçmeden o mavi poşetleri sökün sonra iz bırakıyor
Çok güzel olmuş hocam.Ben de aracımı almadan sipariş edip gelen pedal takımımı bu sabah montaj yaptım.İç kısma güzel bir hava kattı
Ekli dosyayı görüntüle 4205
Teşekkür ederimAyrıca önerinizide dikkate alacağım.Çok güzel olmuş hocam.
Ayrıca bi öneri fazla zaman geçmeden o mavi poşetleri sökün sonra iz bırakıyor
Hocam çok şık olmuş güzel günlerde kullanın :'(Ben de aracımı almadan sipariş edip gelen pedal takımımı bu sabah montaj yaptım.İç kısma güzel bir hava kattı
Teşekkür ederim benimde içime sindi.Ayak dayamayı takmak için söktüğüm parçaları usta olan babam görünce adamın yüreğine iniyordu oğlu sıfır arabayı parçaladın diyeSonra montaj yapınca onunda hoşuna gitti güzel oldu deyip duruyorduHocam çok şık olmuş güzel günlerde kullanın :'(
Baba usta olunca ister istemez endilenmiş hocam ancak sonuç takdire şayan :'(Teşekkür ederim benimde içime sindi.Ayak dayamayı takmak için söktüğüm parçaları usta olan babam görünce adamın yüreğine iniyordu oğlu sıfır arabayı parçaladın diyeSonra montaj yapınca onunda hoşuna gitti güzel oldu deyip duruyordu
Elim yatkındır biraz bu işlere bide geçen hafta youtube da video izlemiştim ayak dayama için sonrası kolay oldu.Baba usta olunca ister istemez endilenmiş hocam ancak sonuç takdire şayan :'(
Hocam fren pedalı tam oturmamış olabilir. Kaput kolundan bahsediyorsunuz sanırım. Çıkartmak için Kaput kolunu kendinize çekmeniz ve kolun ucundaki mandali arkadan çıkartmanız lazım. Geçmiş mesajlarda konusu geçti bolca. Fren pedalını iyice oturtun güvenlik zaafiyeti olmasın hocamBen de pedal setini taktım fakat fren pedalı sanki oynuyormuş gibi geliyor basınca. Bir de ayak dayama için sökülmesi gereken parçayı sökemedim bir püf noktası var mı bu işin ?
Kolu kendinize doğru çektikten sonra dahi görmeniz mümkün değil. Arkadan çekip çıkartılması gerekiyor.@yusuf Teşekkürler hocam yarın tekrar deneyeceğim, fren pedalını tam taktım alttaki lastik deliğe de geçti fakat biraz boşluk var gibi. Eski mesajları okudum orada anlatılanları uygulamaya çalıştım fakat kaput mandalını çekince klipsi göremedim, kolu tamamen çekmek gerekiyor herhalde.
Değerli Hocam, aşağıda ki linkte bulunan konu da ilk mesajda 2. resimde kaput açma mandalını sökmeyi anlatmıştık, dilerseniz bir bakın belki faydası olur.@yusuf Teşekkürler hocam yarın tekrar deneyeceğim, fren pedalını tam taktım alttaki lastik deliğe de geçti fakat biraz boşluk var gibi. Eski mesajları okudum orada anlatılanları uygulamaya çalıştım fakat kaput mandalını çekince klipsi göremedim, kolu tamamen çekmek gerekiyor herhalde.