silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Sabrınız ve bu değerlerden ötürü tebriki kesinlikle bileğiniz ve ayağınızın hafifliğiyle hak ediyorsunuz.
Tebrikler.
Sabrınız ve bu değerlerden ötürü tebriki kesinlikle bileğiniz ve ayağınızın hafifliğiyle hak ediyorsunuz.
50-60 km sabit hızda 200 km gitmek gerçekten sabır işi.Sabrınız ve bu değerlerden ötürü tebriki kesinlikle bileğiniz ve ayağınızın hafifliğiyle hak ediyorsunuz.
Tebrikler.
Evet hocam gerçekten sabır işi; şeytan dürtüyor sürekli50-60 km sabit hızda 200 km gitmek gerçekten sabır işi.
Yalnız bu yöntemle her araba az yakar.
İşte rekor buna denir. Tebrikler. Bence VW'in size aracın parasını iade etmeli
Bunları yapacaksam benzinliye bulaşmam zaten. Kasmayın o kadar. Hayat gelip geçici.1.2 TSI motora 2.9 lt. 'de yaktırılır bu sorun değil de., Esas önemli olan buna değer mi., ve bu kadar düşük devirle uzun süre kullanımda motora verilecek zarar ne olucak onu düşünmek gerekir diye düşünüyorum...
-klima off, yokuş aşşağı vites boşta yada yelken modu, yokuş yukarı gaza fazla yüklenmemek aynı zamanda da aracı üst viteste fazla boğmadan kararında tırmanma, camlar kapalı, sunroof kapalı, gündüz yapılan yolculuk ile farlar kapalı, lastikler ideal lastik basınç değerinde ve lastikler yeni., depodaki yakıt yarım depo'dan fazla değil, tek kişi ve sıfır bagaj ile yapılan yolculuk, Nisan-Haziran ayı başı gibi hava sıcaklığının nispeten serin olduğu sıcaklıklarda yapılan yolculuk ile motora ekstra zorluk çıkartmamak, yeni ve temiz bir hava filtresi ve yağ filtresi, yeni değiştirilen motor yağı ama yağın viskozitesi düşmesi adına da belli bir süre de kullanılmış 2.500-3.000km yol yapmış taze bir motor yağı vs. vs. diye gider uzar gider bu liste....
Bazı cihazlara böyle bir sorun oluyor hocam.Resimler neden ters yuklendi anlamadim
Hocam 110 u hiç geçmedim en küçük düz yolda cc yaptım hep bütün kırmızılarada yakalandım sayılır.genelde 100-110 mu hızınız?? slck?
Hocam son zamlardan sonra gayet iyi 2 depodan az yakmış.Bende dönünce tam hesaplıyacağım.Selam arkadaslar.Aracim 1.0dsg. 515 tl lik benzinle 1500 km yol yaptim benzin 6.30 Otalama 34 kurus yakmis oluyor sanirim.Guzergah Bursa Side çolakli.Donus Colaklidan denizli susurluk uzerinden sarkoy(tekirdag)az mı çok mu bilemedim saygilar.