Kim Nerede, Nasıl Ceza Yedi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fcsrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Veee büyü bozulur yillar sonra ceza yenir :)

Pazar gunu annemi kirecburnu sahile goturdum

Boş otopark ve isparkda yer bulamadım herkesin biraktigi gibi icime sinmesede yol kenarina biraktim gecisi engellemeyen bir şekilde telefon numaram da üzerinde daima birakirim

Park cezasi yedim 1.350 tl civari edevlete mesaj geldi

Mekanda cok sevdigim arkadaslarima ve bir akrabamiza denk geldik uzun sure oturup cok guzel bir gun gecirdigim icin acimadi valla :)

Bile bile lades park yeri bulamadığım için otobüs durağına park etmek zorunda kaldım polis gelip anında fotoğraf çekti bir şey yapamadım. 1200 küsür de ben yedim :)

Havalar güzelleşti, uzun süren kış serüvenin ardından millet kendini dışarı atmak istiyor haklı sebeple. Park yeri bulmak haliyle de zorlaştı. Şimdi Ankara'da birçok yol kenarında tak diye herkese ceza yazmaya başladılar. Ankara'daki arkadaşlara ekstra bir uyarı yapalım.

Eryaman kaşmir avm-Göksü parkına gidenler ekstra dikkat etsin, havanın güzel olduğu gün günde 2 defa trafik ekipleri tarafından cezai işlem uygulaması yapılıyor. 1. TBMM caddesi+2.inönü caddesi+5352. sokakta sürekli polis ekipleri devriye halinde.

Ben değil ama bir arkadaşım Eskişehir yolunda 108 ile radara girdi, 12000TL ceza yedi. Bu saatten sonra bırakın sürmeyi, araç sahibi olmak bile haram. Park halinde ters duran beyaz Toyota gördüğümüzde frene yapışıyoruz maalesef.

Ben değil ama bir arkadaşım Eskişehir yolunda 108 ile radara girdi, 12000TL ceza yedi. Bu saatten sonra bırakın sürmeyi, araç sahibi olmak bile haram. Park halinde ters duran beyaz Toyota gördüğümüzde frene yapışıyoruz maalesef.

Eger ankara merkezden gecen eskisehir yolunda 108 le radara girdiyse ? Biraz kendim ettim kendim buldum gibi olmuş

Ankaranın icinden gecen tüm transit geciş yolları (eskisehir , konya , samsun , istanbul yolları)
Cevre baglantı yolları sabit 80 hız ile sınırlandırılmış durumda yıllardır

Ankara icinde 80 sabit hızla gitmek yüzünden
Benim Hayalet kadranın tam 80 hız yazan yerinde ölü piksel/ kararma olustu / ibrenin izi kaldı

ankaradaki 82 sabit radarlar yıllardır çalışmıyor ki...
Onları zaten dikkate almıyoruz

Pusulu radarlar icin

Örnekler

***Eskisehir yolu: ümitköy köprüsünü 300 metre geçince

*** Konya yolu: ufuk üniversitesine gelmeden 200 metre önce

*** İstanbul yolu : eryaman göksu kavsagını gectikten 400 metre sonra

Uzarrrr gider

ankaradaki 82 sabit radarlar yıllardır çalışmıyor ki...
Evet, Ankara insanı inatla o kameralarda yavaşlamaya devam ediyor. Sol şeritte bir anda frene basıyorlar. Öyle kaç tane kaza gördüm size anlatamam.

Hayır biraz akıl mantık, o kameralar hız kamerası özelliğinde çalışıyor olsaydı 200 metre sonrasına pusu radar atılır mı Allah aşkına ??? Evet sen cezalardan korkuyorsun da ben korkmuyor muyum ? Biraz bilgilenmeleri lazım.

Bence Ankara şoförlerinde trafik bilinci ve saygı sıfır kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor. Ben 10 yıldır bu şehirde yaşıyorum. İş gereği birçok şehirde araç kullandım, kullanıyorum da. Çok kötü denilen ve şehrinde trafik ışığı dahi olmayan Sakarya insanından bile daha beceriksizler. E haliyle şehrin nüfusu son 4 yılda yüzde 60-70 arttığı için kalabalıklarda nasıl araç kullanacağını bilmeyen ve alışamayan çok insan var.

Evet, Ankara insanı inatla o kameralarda yavaşlamaya devam ediyor. Sol şeritte bir anda frene basıyorlar. Öyle kaç tane kaza gördüm size anlatamam.

Hayır biraz akıl mantık, o kameralar hız kamerası özelliğinde çalışıyor olsaydı 200 metre sonrasına pusu radar atılır mı Allah aşkına ??? Evet sen cezalardan korkuyorsun da ben korkmuyor muyum ? Biraz bilgilenmeleri lazım.

Bence Ankara şoförlerinde trafik bilinci ve saygı sıfır kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor. Ben 10 yıldır bu şehirde yaşıyorum. İş gereği birçok şehirde araç kullandım, kullanıyorum da. Çok kötü denilen ve şehrinde trafik ışığı dahi olmayan Sakarya insanından bile daha beceriksizler. E haliyle şehrin nüfusu son 4 yılda yüzde 60-70 arttığı için kalabalıklarda nasıl araç kullanacağını bilmeyen ve alışamayan çok insan var.
16-54 görünce sağa yanaşır yol veririm. Cidden ne yapacakları belli olmuyor. Bir diğer husus ise Bursa'ya 34 plaka ile gidince başıma gelmeyen kalmıyor. Döner kavşak bilinci sıfır, döner kavşağı dönen benim, yol benim adam hiç sağına soluna bakmadan kavşağa atlıyor. Önüme geçiyor sonra kavşağa başka yerden atlayana yol veriyor trafik bir anda duruyor. Arkadan vurmasınlar diye dua ediyorsun. Özellikle Ulu Cami'nin orası taksici + minibüs terörü hat safhada. Stajyer ehliyeti olan birisi oradan 3 kez vukuatsız geçerse ehliyeti direkt normale dönmeli. Yiğidin harman olduğu yer.

16-54 görünce sağa yanaşır yol veririm. Cidden ne yapacakları belli olmuyor. Bir diğer husus ise Bursa'ya 34 plaka ile gidince başıma gelmeyen kalmıyor. Döner kavşak bilinci sıfır, döner kavşağı dönen benim, yol benim adam hiç sağına soluna bakmadan kavşağa atlıyor. Önüme geçiyor sonra kavşağa başka yerden atlayana yol veriyor trafik bir anda duruyor. Arkadan vurmasınlar diye dua ediyorsun. Özellikle Ulu Cami'nin orası taksici + minibüs terörü hat safhada. Stajyer ehliyeti olan birisi oradan 3 kez vukuatsız geçerse ehliyeti direkt normale dönmeli. Yiğidin harman olduğu yer.
İlçeden ilçeye bile değişiyor.

Benim şehirde mesela merkezde genelde kavsakda dönene verilir yol ama 30 km ötedeki ilçede asla, kavşaktaki istisnasız durur. Trafik kültürü her yerde farklı gerçekten

İlçeden ilçeye bile değişiyor.

Benim şehirde mesela merkezde genelde kavsakda dönene verilir yol ama 30 km ötedeki ilçede asla, kavşaktaki istisnasız durur. Trafik kültürü her yerde farklı gerçekten

Ülkemizde tramer derdi olmayıp şöyle biraz kapıdan girme olayı yaşanşanıp bir de karşı tarafa ödetilse kısa zamanda yoluna girer bu iş ancak malesef millet aracına bir şey olacak, hasar kaydı işleyecek diye hakkı olan geçişi bile kullanmaya korkuyor.

Şahsen ne İstanbul'da, ne Ankara'da bende geçiş kurallarına uyan pek görmedim. Önce kim atlarsa yol onun oluyor.

Park cezasına

Kameralar çalısmıyo olsa bile ? Öküz boyutunda 82 yazan ışıklı uyarının dikkate alınmamasını söylüyorsunuz hocam ?

Eskisehir yolunda cakallık yapanlar icin dogru !

Orada 82 degil 182 yazsın !

Artistligine 282 ile gidecekler ! Dogru

Bir kural varsa hız tahdidi varsa uyulmalı . Kameraların pili bitmis/ bozulmuş / calısmıyor haydi basalım gaza OLMAZZZZ

Ülkemizde tramer derdi olmayıp şöyle biraz kapıdan girme olayı yaşanşanıp bir de karşı tarafa ödetilse kısa zamanda yoluna girer bu iş ancak malesef millet aracına bir şey olacak, hasar kaydı işleyecek diye hakkı olan geçişi bile kullanmaya korkuyor.

Şahsen ne İstanbul'da, ne Ankara'da bende geçiş kurallarına uyan pek görmedim. Önce kim atlarsa yol onun oluyor.
Aslında devlet bir uygulama yapsa adam gibi, birbirini şikayet edebildiğin bir uygulama olsa, %5 komisyon alsan baya bı azalır kuralsizlık.

He burda ne sorun çıkar? Korkunç yapay zeka gerçekçiliği ile gıcık komşun seni kaldırıma park etmiş gibi atar oraya ceza yersin, videoda makas atmış gözükürsün ama aslında yoldaki bir şeyden kaçmışsındır gibi gibi sorunlar ortaya çıkar. Bu komisyonu işe çevirecek elemanlar dolar. Kısaca olmaz bu iş.

Bizim nesilin yarısı adam olsa diğer yarısı enayiye bak kurallara uyuyor deyip yine hak yiye yiye yola devam eder. Kaza yapınca da sen suçlusun der.

Çözüm yine cezaların arttırılmasına çıkıyor. Ama bizde hız sınırları düzgün değil mesela, yollar düzgün değil, otobandan gitsen otoban da pahalı

Ne tarafa gitsem elimde kalıyor bilemedim bu ülkede çözüm yok sanırım

Park cezasına

Kameralar çalısmıyo olsa bile ? Öküz boyutunda 82 yazan ışıklı uyarının dikkate alınmamasını söylüyorsunuz hocam ?

Eskisehir yolunda cakallık yapanlar icin dogru !

Orada 82 degil 182 yazsın !

Artistligine 282 ile gidecekler ! Dogru

Bir kural varsa hız tahdidi varsa uyulmalı . Kameraların pili bitmis/ bozulmuş / calısmıyor haydi basalım gaza OLMAZZZZ
Hocam demek istediğimi anlamamışsınız.

Şehir içi hız limitlerinin üstünde sürüp o kameraları görünce sol şeritte bir anda 120-130 dan 80 e hatta 70 e düşenlere söylüyorum. Aslında aynı şeyi savunuyoruz.

Kimin kaçla gittiği beni gram ilgilendirmez. Ancak otoyollarda olduğu gibi sol şerit boş kalmalı. Yavaşlayacaksa o kameralarda kendini sağ şeritlere atsın.

Ceza yemekten korkuyorsa da artistlik yapıp basmasın yolda.

Geri