Orjinal U Led Farları kaça satarım sizce ?


oguzkaanvolkan

Katılımcı Üye
 
Katılım
5 Eki 2019
Mesajlar
500
Tepkime puanı
355
İsim
Oğuz Kaan Volkan
Arkadaslar merhaba daha önce orjinal u ledlerden replika j fara gecmenin cok sacma olduğunu, aydinlatmanin daha kotu olacağını vs.. bana söyleyip vazgecirmisti forumdaki arkadaşlar.
Aracı yil sonunda satacağım ve içimde j ledler ukte kaldi. En azindan 6 ay bir değişiklik olsun istiyorum. 

Sizce orjinal tek u ledleri kaça satabilirim ?

Alacagim j ledler icin beyin afs gibi nelere ihtiyacim olacak ? U ledler ile onlarida mi satmam gerekecek ? İslemler nasil ilerliyor bilenlerden yardim bekliyorum :)  

 
@oguzkaanvolkan İlla J ye geçmek mi istiyorsun yoksa çift U size yeterli gelir mi? Çünkü Orjinal U ledleri çift U led yapan bir usta var youtube da. Diye biliyorum Headlight desing center yaz bir incele Mikail usta olması lazım ismi. 

 
Aracı satarken bence zorlanırsınız.Golfü bilen biri direk anlar zaten.

Ha illa alıcam diyorsanız beyine afsye falan gerek yok.Çünkü alacağınız farlar replika olduğu için direk tak çalıştır.Ama highlinelarda ufak bi soket değişimi gerekiyor sanırım.Onun dışında birşeye ihtiyaç yok.

Maddi durumunuz iyiyse u ledleri satmayın.Aracı satarken geri takın ve aldığınız replikaları satın derim.

 
İllaki degisim istiyorsaniz bence kesinlikle u ledleri satmayın derim alici olsam orijinal u ledi cikartilarak replika j led takilan aractan kosarak uzaklasirim. Hem makyajsiz kasada j led olacak hem replika olacak hem de orijinal ve j ledden (BENCE tek j led hos durmuyor aynisi egeada da var) daha guzel olan u ledden vazgecilmis olacak ama tamamen size kalmis zevk meselesi.

 
Daha yeni retrofitli araç sattım, insanlar J miş yeniymiş vs takmazlar hocam, dahada araba kurcuklanmış replikadır bu gözüyle bakarlar :)   Hiç maceraya girmeyin.

 
@oguzkaanvolkan hocam diğer konudada demiştim u ları satmamanız lazım he çok hevesiniz varsa çift j takın u lar kenarda kalsın satarken alıcı hangi farı isterse onla verin diğerini sonra satarsınız ayrıca çift j lerle 7 kasa tuhaf olur tam 7.5 dönüşüm yapsanız gene neyse

Fiyat olarak bir bilgim yok 

 

Böyle yaptırsan olmaz mı ama farı kesmiş oluyor far işlemli vs. denir mi bilemem. Yine 1500 liradan aşağı falan yapmıyor galiba bu usta.

 
Hocam Allah aşkına ben 7.5 aracımda orjinal far dönüşüm istiyorum replika adı üstünde replika keşke 7 kasa basic bi xenon farim olsa hiç biri olmuyorsa diye düşünürüm.  Sizde u led var etmeyin yapmayın. J takınca araba farlarda tüm özelliklerini kaybeder ve daha kötü görüntü olur 

 
Bir saat önce, VendeTTa yazdı:

Bende bunu sevmiyorum hocam tek u ve nokta lazer daha hos duruyor. Neyse artik birdahaki araci comfort alip doldurucam anlasildi :)  

 
AFS/AHL ikisi de veya sadece birinin özelliği olan far'ı söküp , bu özellikleri devre dışı bırakıp replika far'a mı geçeceksiniz ....

Benim aklım almadı hayretler içindeyim , aklı selim insan böyle bir hareket yapmaz umarım ben yanlış anlamışımdır..

 


Geri
Üst Alt