- İsim
- Ogz
Teşekkür ederimalman üretim
Teşekkür ederimalman üretim
audi a3 aracım için conti premium contact 7 225 45 17 91y aldım 3750tl+4 15.000Tl ye 4 taksit.. portekiz üretimi 2025 17 hafta... eski lastikler goodyear eagle f1 asy 5 XL idi...yanagı xl olmasına ragmen sanırım asy 5 daha iyiydi...concat 7 yi kullandıkça değerlendireceğim..kardeşimin golfunda contilerden goodyeara ben de ise goodyeardan contiye geçmiş olduk..
bence güzel lastikli tabii ilk taktıgımda 2020 yılıydı nasıl hatırlamıyorum ama ben ilk taktıgımda memnun kalmıştım artık işi bitince değişeyim dedim f1 asy6 ile ilgili çok fazla negatif mesaj okuyunca contiden devam edeyim dedim bakalım kullandıkça anlayacagızAsymmetric serisi spor lastik olarak satılmasına rağmen konfor olarak da çok iyi, eskimiş Goodyear'dan geçmenize rağmen eskisi daha iyiydi diyebiliyorsaniz aradaki fark epey fazladır bence.
Piyasadaki “en konforlu” lastik Michelin Primacy 5 ancak pahalı bir lastiktir,Benim golf 8’de de orijinal lastikleri nexen var asfalt da gidiyorken bile böyle bir sertlik hissetmedim değiştiren var mı ya orijinal lastiklerini 225/45/17 lastik ölçüleri. Var mı yumuşak bir lastik tercihiniz
bence güzel lastikli tabii ilk taktıgımda 2020 yılıydı nasıl hatırlamıyorum ama ben ilk taktıgımda memnun kalmıştım artık işi bitince değişeyim dedim f1 asy6 ile ilgili çok fazla negatif mesaj okuyunca contiden devam edeyim dedim bakalım kullandıkça anlayacagız
Aynı lastikten bende de var aracım 23 model üzerinde Nexen N'Fera Sport 225/45R17 91W lastikler var 30 bin km yi devirdim, gerek km den gerekse markasından dolayı lastikleri değiştirmek istiyorum, Nexen in etiket değerlerinde yol gürültüsü 69 DB iken Michelin Primacy 5 225/45R17 91W, lastiklere bakınca 70 DB yazıyor; şimdi ben Mchelin’e geçersem araç içine daha çok mu yol sesi gelecek? Kafamda sürekli soru işaretleri var. Mesela Conti UltraContact modelindede bu değer 69 DB. hangi lastiği almalıyım.Piyasadaki “en konforlu” lastik Michelin Primacy 5 ancak pahalı bir lastiktir,
Alternatif olarak;
Goodyear EfficientGrip Performance 2 (uzun süredir piyasada olduğu için yaklaşık 12-24 ay içinde üretimi sonlandırıp, yeni modeli çıkacaktır),
Continental PremiumContact 7 (Michelin ‘e göre konforu biraz orta seviyede, yol tutuş özelikleri daha ön plandadır, tabii Nexen’e göre kıyaslarsak —>tartışmasız konfor çok daha iyidir)
Aynı lastikten bende de var aracım 23 model üzerinde Nexen N'Fera Sport 225/45R17 91W lastikler var 30 bin km yi devirdim, gerek km den gerekse markasından dolayı lastikleri değiştirmek istiyorum, Nexen in etiket değerlerinde yol gürültüsü 69 DB iken Michelin Primacy 5 225/45R17 91W, lastiklere bakınca 70 DB yazıyor; şimdi ben Mchelin’e geçersem araç içine daha çok mu yol sesi gelecek? Kafamda sürekli soru işaretleri var. Mesela Conti UltraContact modelindede bu değer 69 DB. hangi lastiği almalıyım.
bir kaç yerde gördüm onlarda asy5 e göre karşılaştırmış..ben bıraz da bahane aradım contiye geçelim dedim kolayıma geldi çünkü lastikçi yakındı..Asymmetric 6 ile negatif mesajla nerede karşılaştınız ben epeydir kullanıyorum memnunum aslında, sadece asymmetric 5 sanki daha konforlu gibiydi, o konuda biraz şüphelerim var.
nexene bu kadar sabretmeniz bile takdire değer ..ben olsam 10k da değişirdim..kötü bir lastik diyemiyorum ama iyi bir lastikte değil.. 225 45 17 ve 91W de güzel ve ekonomik lastikler var örnegin bridgestone turnaza 6 yada kumho, bulabilirseniz falkenin yeni modeli ziex 320 nexenden daha iyi lastikdir diye düşünüyorum..bütce problemi yoksa conti michelin goodyear zaten bilinen markalar..Aynı lastikten bende de var aracım 23 model üzerinde Nexen N'Fera Sport 225/45R17 91W lastikler var 30 bin km yi devirdim, gerek km den gerekse markasından dolayı lastikleri değiştirmek istiyorum, Nexen in etiket değerlerinde yol gürültüsü 69 DB iken Michelin Primacy 5 225/45R17 91W, lastiklere bakınca 70 DB yazıyor; şimdi ben Mchelin’e geçersem araç içine daha çok mu yol sesi gelecek? Kafamda sürekli soru işaretleri var. Mesela Conti UltraContact modelindede bu değer 69 DB. hangi lastiği almalıyım.
Asymmetric 6 ile negatif mesajla nerede karşılaştınız ben epeydir kullanıyorum memnunum aslında, sadece asymmetric 5 sanki daha konforlu gibiydi, o konuda biraz şüphelerim var.
bir kaç yerde gördüm onlarda asy5 e göre karşılaştırmış..ben bıraz da bahane aradım contiye geçelim dedim kolayıma geldi çünkü lastikçi yakındı..