Aracımdaki hasar


Katılım
16 Tem 2020
Mesajlar
34
Tepkime puanı
18
İsim
Çağlar
Merhaba, 

aracimdaki ön tampon hasarı fotodaki gibi. Sigortamdaki mini onarım kapsamını atıyorum. Acaba bu mini onarım kapsamına girer mi, hangi madde kapsamında. Sigortacıyla görüştüm ve RS mini onarım merkezinde yaptırmayı dene dedi. 

Bu konuda tecrübesizim, önerilerinizi bekliyorum. 

IMG_20210613_165407.jpg

IMG_20210613_165308.jpg

IMG_20210613_165330.jpg

 
Rs ile görüşün, en kötü üzerine 200-300 ister o şekilde sokar mini onarıma, ama Rs işçiliğine güvenir misiniz? Size kalmış

 
@Skyline Antalya'da başka yere yaptırma şansım da oluyor mu. Öneriniz var mı Raysigorta kapsamında 

 
@Ruhumdeflasyon başka yere derken, servise ya da ustaya falan da yaptırabilirsiniz ücreti mukabilinde. Demek istediğim bu

 
Geçen hafta 2015 model şirket aracıyla büyükbaş hayvana çarptık sıyırdık diyelim (hayvana bir şey olmadı kaçtı gitti peşinden koşuyorlardı en son)   çamurluk gitti kapı ağzı yamuldu sigortanın anlaşmalı olduğu servise gittik adam çamurluğu düzeltirim kapıyı da düzeltirim sinyali de siz alırsınız dedi 850 TL ye kadar mini onarımdan yapılmış olacak imiş bana kalırsa o çamurluk düzelmez ama düzeltiriz dedi özel bir servis tabi kaportacı. İsterseniz yetkili servise çektirir hepsini değiştirelim dedi sigortacı ama hasar kaydı çıkar dedi bu şekilde 850 lira çıkacak galiba birde hasarsızlığınız bozulmayacak dedi.  Benim kendi aracımla başıma kaza gelmedi Allah'a çok şükür o yüzden pek bilmiyorum golfte ne olur bizim vurduğumuz araç fiat linea. Kaskocunuzla görüşün mutlaka mini onarımdan yaptırır dediğim şekilde bir kaportacıya ama az da olsa hasar kaydı çıkacaktır. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim fikrimce böyle küçük bir sürtme için uğraşmaya değmez zira tamponlar araçların en uç noktalarında oldukları için böyle ufak hasarlara maruz kalma olasılıkları her zaman yüksek.

İleride daha fazla sürtme olursa ya da daha büyük bir hasar olursa boyatmayı o zaman düşünürdüm.

 

Geri
Üst Alt