Golf 8 1.0 e-TSİ yakıt tüketimi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan canerD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tdi ile hiçbir benzinli araç başa çıkamaz ben istanbul marmaris arası 4.7 ile gittim 2 çocuk bagaj full eşim ben.
Hiz 120 geçmedim.
Gelirken tek döndüm Allah ne verdiyse 220 230 160 aşağısında çok nadir gördüm. 5.7 ile geldim hadi bas 160+ ile tsi etsi yaksın 5.7 6 o hızlarda

Tdi ile hiçbir benzinli araç başa çıkamaz ben istanbul marmaris arası 4.7 ile gittim 2 çocuk bagaj full eşim ben.
Hiz 120 geçmedim.
Gelirken tek döndüm Allah ne verdiyse 220 230 160 aşağısında çok nadir gördüm. 5.7 ile geldim hadi bas 160+ ile tsi etsi yaksın 5.7 6 o hızlarda
Yüksek hızlarda evet ama 100-120 arası 1.5 116 motor kokluyor TDI gibi.

Ayrıca dizelin daha pahalı olduğunu gözden kaçırmayın. 4 L mazot 5 L benzine eşit fiyat olarak. Bence böyle degerlendirin

Şehir içinde biraz dikkat ederek kullandım bugün,
Dur kalklara rağmen bence tüketim iyi 👍

Yavaş yavaş etsi sistemini verimli kullanmayı öğreniyorum

Ekli dosyalar

• 20250918_115841.jpg
    20250918_115841.jpg
    149.2 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
ekran aşırı iyi
Tüm Golfler böyle gelseymiş keşke, standart halini görmediğim için discovery pro olmasının avantajlarından bi haber kullanıyorum 🤭 typeC usb bellek takıp video izleme de varmış, çocuklar için belki kullanabilirim.

Çok güzel eTSI dur kalk trafikte gerçekten güzel tasarruf ettiriyor
Ayağı gazdan çekince yığılma da olmuyor, bu da sürüşü konforlu hale getiriyor.

Metin hocanın eseri normalde bu ekranla gelmiyor.

Sağ olsun Metin hocam 👍🙏😁

Son düzenleme:
Tüm Golfler böyle gelseymiş keşke, standart halini görmediğim için discovery pro olmasının avantajlarından bi haber kullanıyorum 🤭 typeC usb bellek takıp video izleme de varmış, çocuklar için belki kullanabilirim.

Ayağı gazdan çekince yığılma da olmuyor, bu da sürüşü konforlu hale getiriyor.

Sağ olsun Metin hocam 👍🙏😁

Kullan kullan en sevdiğim şey klip video açılması araçta ah yeni cihazım bir gelse:)

Geri