Makyajlı Seat Ateca FR | Detaylar ve Ayrıntıları | Fiyat / Performans | 1.5 TSI 150hp DSG |


mehmetmert

Katılımcı Üye
 
Katılım
15 Haz 2016
Mesajlar
902
Tepkime puanı
1,302
İsim
Mehmet Mert

Ayrintilari guzel cekebildim diye dusunuyorum.

-Konforlu yerden yuksek bir arac

-Fiyat performans olarak basarili

-Elektrikli bagaj ve ekran en buyuk eksisi. Ekrana carplay serviste bile actirilamiyor.

-Marsipyelin kirlenmemesi icin kapinin kapanisi cok guzel

-Ekran kapaliyken esp ve mode degistirme olayi ilginc, her modelde olmali bence en azindan menuden ayari olmali

 
yakıt hakkında bilgi var mı?
 
Mehmet hocam kanalını severek takip ediyorum. üzerinden geçmiş gerçi ama leon, golf, bmw demişken ben de benzer araçlarda gezmiş biri olarak ateca'nın konforu hakkında fikrini almak isterim. şahsen önceden leon xcellence, şimdi de golf sahibiyim. leon'dan golf'e geçince malzeme kalitesi, sürüş konforu (özellikle darbe emiş) çok fark hissettim ve sonrasında sürdüğüm bir önceki bmw 1 serisi ve güncel 2 serisi dahil aracımın kıymetini çok anladım (1 serisi malzeme kalitesi ve genel konfor daha kötü [darbe emiş iyi hakkını yemeyelim], 2 serisi kalite olarak belki 1 tık üstün).

ateca'ya geçersem bütün donanım ve hacmin yanında darbe emiş ve konfor olarak aynı leon'da olduğu gibi golf-ateca farkını olumsuz anlamda bariz hisseder miyim yoksa ateca leon'dan iyidir golf'le benzer kalitede konfor sunar diyebilir miyiz? teşekkürler. leon'la özellikle bozukluk ve ufak tümselklerden tak tuk geçmekten bezmiştim kardeşimin bmw'sine kıyasla. darbe emişe önem veriyorum.

 
Ateca için bir ara ben de niyetlenmiştim. Makyajlı kasayı kısa da olsa golfü kullandığım güzergahta kullanma fırsatım oldu. Golfe göre yalıtım geride. Islak yoldaki lastik sesi beni rahatsız etti. İkinci eksiklik ise özellikle arka tarafı kasis geçişlerinde daha sert bırakıyor. Süspansiyon sert. Kendi golfüm torsiyon olmasına rağmen burada da net fark var. Belki lastik ebat farklılığı da etkilidir ( kendi aracım 16 inç). Yakıt olarak golfe göre bir tık fazla yakacaktır. Donanım, ambiyans ve ferahlık olarak güzel araç. Ben şekil olarak da beğeniyorum ama SUV ailesinde ciddi rakipleri var.
 

Geri
Üst Alt