Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@agacmalzeme kafama takıldı şimdi , yayların altı üstü mü varmış , acaba benim ustalar doğru taktı mı diye kurt düştü ... ters takılması durumunda geri dönüşü nasıl oluyor ? sanırım yayın 3/5 i üstte 2/5 i altta kalıyor. aracı liftte kaldırsak görülebilir mi ?
Hazır yazmışken de sorayım lastik basınçlarını kaç kullanıyorsunuz ?
@frknyldrm yayların çalışma prensibi gereği geniş hatveli kısım üste gelecek şekilde takılır, yatay durumlarda ise ağırlığı taşıyan tarafa sıkı hatveli kısım gelecek şekilde takılır. ama illaki bir ok işaretinin olması lazım. yayların ters takılmasından dolayı oluşabilecek hata/kazaları üretici firma üstlenmek zorunda kalır.
@agacmalzeme Jant ve yay konusu tamamen zevk işi ama dediğiniz gibi konforun içine ediyor, benim araçta standart 17" jant var, arkadaşımın comfort 16" i sürme şansım olmuştu ve 16" lı golf muazzam konforlu gelmişti. Sanırım fabrikasyon araç üstünde sonradan jant ve yay gibi değişiklikler yapınca sürüş zevki normalden daha fazla bozuluyor, belki 0 araç alırken opsiyon olan PSF yi alsaydınız tam istediğiniz sonucu yakalayabilirdiniz.
@Mert Y. Buna pişmanlık pek denemez ama deneyim edindim diyebilirim. Araç çok konforsuz denilemez ama 16 ve 17 janttaki konforlada çok kıyaslamak doğru olmaz. 17 den 18 e geçipte hiç konfor kaybı yok demek yanlış olur. Kazasız belasız sürüşler dilerim.