Çözüme kavuşan Mib2 840 ünite ses problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omurkadir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kusura bakmayın..Biraz hızlı giriş yaptım..

Onur Ünsal ben Aydin dan..Aile Hekimliği Uzmanıyım.. Evliyim 1 çocuğum var.

Aracim: 2016 1.4 tsi comfortline tipt.

Cevaplarınız icin teşekkürler bu parametreleri nasil attirabilirim..

Arkadaşlar aracıma taktığımız mib2 ünitede Dikkatli kulaklarla dinlenince ses seviyesinin yeterince yüksek çıkmaması, yüksek seslerde bass ve tizlerin limitlenip kısılması tarzı sorunlar mevcut idi. Ben de biraz müzik meraklısı olmam nedeniyle cihazın diğer tüm özellikleri harika olmasına ve çalışmasına rağmen tam keyfini süremiyordum.

Buna çözümü forumumuzdan @CemK üstad getirmiş. benim aracıma bağlanıp parametre atıp halletti üstüne aracımda başka kodlamalara ve hatalara da baktı ve yedekleme işlemi gerçekleştirdi. ayırmış olduğu değerli zaman için ve çözümü için çok teşekkür ederim eline sağlık abi @zulalyolZülal abiye de herzamanki desteği ve ilgisi için çok çok teşekkür ederim. İyi ki forumumuzda böyle üstadlarımız mevcut. :rolleyes:

Üniteye gelince bendeki 840b cihazın daha önce de sesi fena değildi özellikle çinli ye göre çok çok iyi idi ama şu anda ilk denediğimizde dahi eksiksiz gümbür gümbür çalan hale geldiğini anladım. bass tiz ve ses yüksekliği ciddi anlamda iyileşti. Bu iş de hayırlısıyla çözülmüş oldu. :like: :masallah:

Herkese iyi akşamlar dilerim.
Merhaba arkadaşlar 5 yıl önce passat b8 e Mıb 2,5 takıldı, yaklaşık 1,5 yılda bir ses kesildi, herşey normal olarak çalışıyor ama ses yok , artık arabayı satma noktasına geldim, arabadan Mıb i sökünce dışarıda stantta normal çalışıyor. Araç takınca ilk istop edip kapatıp gidince geri dönüşte ses yok , yeni Mıb 2,5 takınca çalışıyor ama 1 yıl sonra aynı sorunu tekrar eder diye korkuyorum 05052372437 CenK lütfen bir yardımcı olabilir misiniz

@omurkadir
Arkadaşlar aracıma taktığımız mib2 ünitede Dikkatli kulaklarla dinlenince ses seviyesinin yeterince yüksek çıkmaması, yüksek seslerde bass ve tizlerin limitlenip kısılması tarzı sorunlar mevcut idi. Ben de biraz müzik meraklısı olmam nedeniyle cihazın diğer tüm özellikleri harika olmasına ve çalışmasına rağmen tam keyfini süremiyordum.

Buna çözümü forumumuzdan @CemK üstad getirmiş. benim aracıma bağlanıp parametre atıp halletti üstüne aracımda başka kodlamalara ve hatalara da baktı ve yedekleme işlemi gerçekleştirdi. ayırmış olduğu değerli zaman için ve çözümü için çok teşekkür ederim eline sağlık abi @zulalyolZülal abiye de herzamanki desteği ve ilgisi için çok çok teşekkür ederim. İyi ki forumumuzda böyle üstadlarımız mevcut. :rolleyes:

Üniteye gelince bendeki 840b cihazın daha önce de sesi fena değildi özellikle çinli ye göre çok çok iyi idi ama şu anda ilk denediğimizde dahi eksiksiz gümbür gümbür çalan hale geldiğini anladım. bass tiz ve ses yüksekliği ciddi anlamda iyileşti. Bu iş de hayırlısıyla çözülmüş oldu. :like: :masallah:

Herkese iyi akşamlar dilerim.
iyi günler aracımda Mıb.2.5 cihaz mevcut ve aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Bu parametre atma olayinin ticari bir boyutu yoksa vagcom ile atilabiliyor mu? Paylasilamaz mi? Bilmedigimden soruyorum.

Son düzenleme:

Geri