Replika j led far uzunlar mercek ayna problemi sorusu


Katılım
8 Eyl 2015
Mesajlar
104
Tepkime puanı
4
İsim
Batuhan TAŞHAN
Merhabalar bugün 2017 model comfort aracima replika j led taktirdim. Sormak istediğim bir şey var selektör yaptıgimda ic kisimlardaki led olan farlar yaniyor problem yok. Sağa fardaki merc:ek(h7) ayna yukarı kalkarak mercekdeki h7 farda uzagi gosteriyor Ama sol taraftaki mercegin içinde ayna hareket etmiyor sadece uzunundaki led yaniyor ekstradan bu normal mi acaba yoksa fardami bir sikinti mevcut ? İllaki forumdan taktırmış arkadaşları vardır bu şekilde bir durum var mı acaba.

 
@batuhantashan mercek üzerindeki perde de sorun olmuştur, eskiden benimde başıma geldi, farın arka kısmından far odasından müdahele etmeye çalışın düzelme durumu var, tutukluk yapabiliyor bazen, aksi durumda aldığınız yerle görüşün.

 
Upvote 0
@ali_burkayKaputu acıp baktım ama h7 ampulun oldugu yer vıdalar ıle kapalı :( tekrar far sokulmeden erısılebılır gıbıde durmuyor pek :( normalde aynı soldakı gıbı mercegın ıcındekı aynanın bu fardada oynaması lazım ohalde sanırım degılmı ? Yani uzunlar yanarken hem ıctekı kendı led olan ampuller + mercek ayna.

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt