Vurup kaçma durumu


@Haktan hocam imtina etmediler aslında , uygun dille beni ikna ettiler diyelim.

ama kaza kaydı görünecek diyince biraz boya rötusu için gereksiz buldum. davada da en fazla hasar tazmini veriliyor başka da bir şey yokmuş.

benim aklımdan geçen -olması gereken- o çarpıp kaçan adamın plakasının anons geçilip görüldüğü yerde durdurulması.

ama burası norveç değil. ortadogu şartlarına alışmalıyız ben vazgeçtim artık.

 

Geçmiş olsun. On ve arka araç kamerası herkesin takmasını tavsiye ederim. 

 
Çok geçmiş olsun hocam, bu kadar mı denk gelir diye düşdüm bi an....

Bugün akşam 21:30 gibi işten  eve dönerken park halindekii aracıma şöyle geçerken bi baktım aracın sol ön çamurluk kısmını ezdirmişler. Akşam akşam canım sıkıdlı. bi ihtimal kamera kayıt etmiştir dedim, ama kayıt etmemiş. Vuran kişi kağıt falanda bırakmamış... kim vurduya gitti çamurluk. Müsait bi zamanda sigortayı arayacağım bakalım ne diyecekler. Ama sanki elle dokunsan düzelecekmiş gibi duruyordu. Akşam olduğu için pek bakamadım sabaha bi daha kontrol edicem. Bu arada avrupa sizi kıskanıyor haberiniz olsun.

 
@Rust geçmiş olsun. şahsen ben işin peşini bırakmaz suç duyurusunda bulunurdum onlar düşünsün gerisini

 
@Recep Gül Dünya 5 ten büyük 🙂 Bazen Amerika yı kıskanıyorum adamı trafikte polis durduruyor arabadan in arayacam diyor adam laga luga yaparsa ellerini arabadan çıkar diyip silahı doğrultuyor. Adam ters bi hareket yaparsa çatara çutara sıkıyor helal olsun diyorum.  Avrupada kırmızı ışıkta geç bakalım ne olacak. Ama her zaman diyorum bu ülkede yalaka çok bunlar oluncada yapacak bişeyimiz yok.

 
@Rust Çok geçmiş olsun. Böyle kişilere insan demeye bin şahit ister. Yazılanları okudum nasıl cevap yazacağımı şaşırdım açıkçası...  Zaten İNSAN ve ADAM gibi adamlar gün geçtikçe azalıyor... Umarım tekrarı hiç olmaz. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

 
A5'tekiler maske takmıyordu, sosyal mesafeye dikkat etmiyordu, sokağa çıkmak için izin belgeleri yoktu... gibi bir şeyler deseydiniz belki biraz şansınız olurdu. Ancak bu durumlarda iş uzamadan "yine kasa kazandı" durumu oluyor çünkü.

Geçmiş olsun.

 
@DuzboruDownpipe Hissetmiş olma olasılığı yüksek hocam çünkü resimlerde gördüğünüz bnm düzelttiği kısım tam logonun altı öyle kaldı çamurluğun çizgi hizasındaki  göçüğün ben elimle düzelttim. Sağlık olsun tabii ki daha beterleri de var. Yalnız kameranın bunu kayıt etmemesine ayar oldum. Dün kit aldım onun için büyük ihtimalle şarjı yeterince olmadığı çin kayıt edemedi

 
herkese çok teşekkürler , umarım kimsenin başına gelmez böyle bir durum.

 
Geçmiş olsun. İşin zararından ziyade daha ağır bir kaza da yapabilirdiniz. Hareket halinde çarpıyor sanırım.

Keşke çarpanın adresine ulaşabilsek . Yapacağım tek şey şöyle 30 -40 yaşlarında bir kamyonet alıp park halinde o çarpan araca Arka tampon kenarından girip ön tampondan çıkacak şekilde haşat edeceksin kaçıp gideceksin. Üstüne sonra yaya olarak gelip not bırakacaksın.Aracınıza çarpan kişiyim. Kim olduğumu soruyorsanız geçen hareket halinde bana çarpmıştınız. Sonra tutanak tutmuştuk ya hani ben o kişiyim .Tutanakta ki numaradan bana ulaşırsınız. İyi günler.

 
@Salih Sayın güzel taktik 😂

aslında plakayı biliyorum da demişti ne kadar yasak olsa da sigortacınız tanıdıksa kişisel bilgilere ulaşılabilir 

 


Geri
Üst Alt