Hiç bir sıkıntı çıkaramazlar Hocam. Ampul felan patlarsa belki.Ben Ümraniye Devlet Hastanesinin oradayım fakat gizli özellikler konusunda tereddütlüyüm. Garanti için sıkıntı çıkarırlar diye korkuyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hiç bir sıkıntı çıkaramazlar Hocam. Ampul felan patlarsa belki.Ben Ümraniye Devlet Hastanesinin oradayım fakat gizli özellikler konusunda tereddütlüyüm. Garanti için sıkıntı çıkarırlar diye korkuyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı pekiHiç bir sıkıntı çıkaramazlar Hocam. Ampul felan patlarsa belki.
Hocam vakıfbankta çalışıyorum. Ümraniye de. @kemalserkan garanti olarak sıkıntı yaşayan hiç kimse görmedim. Özel mesaj ile iletişime geçin hocam. Müsait zamanda kodlama yaparız.Umraniye tarafındayim hocam
İnşaAllah müsait bir vakitte görüşelim en azından tanışmış oluruz teşekkürlerHocam vakıfbankta çalışıyorum. Ümraniye de. @kemalserkan garanti olarak sıkıntı yaşayan hiç kimse görmedim. Özel mesaj ile iletişime geçin hocam. Müsait zamanda kodlama yaparız.
Merhaba hocam. Yardımcı olurum tabi. Özelden yazabilirsiniz.@MSE Muhammet Hocam, merhabalar. Vag kodlama ile ilgili yardımcı olabilir misiniz? Merak ettiklerim, soracaklarım var. Aksaray da ikamet ediyorum.
09.12.2016 tarihinde Golf 7 1.4 TSİ Highline (manuel) Tungsten Gri aracımı teslim aldım.
Teşekkür ederim.Özelden yazacağım.Merhaba hocam. Yardımcı olurum tabi. Özelden yazabilirsiniz.
Değerli HocamHerkese Merhaba
2015 Model 122 HP Highline Golf 7 Model Aracım Var
İstanbul /Kadıköy / Erenköy'de Oturuyorum
Vag Com Kodlamaları İle Bilgi Alacagım Yardımcı Olabılecek Birisi Var İse Çok Sevinirim.
Teşekkür Ederim.
Hocam aramıza hoş geldiniz. Avrupa yakasinda güngörendeyim. Gelebilecek olursanız yardımcı olurumHerkese Merhaba
2015 Model 122 HP Highline Golf 7 Model Aracım Var
İstanbul /Kadıköy / Erenköy'de Oturuyorum
Vag Com Kodlamaları İle Bilgi Alacagım Yardımcı Olabılecek Birisi Var İse Çok Sevinirim.
Teşekkür Ederim.
Hangi ilde olduğunuzu paylaşırsanız yardımcı olabilecek birisi var mı bakarız hocam.4 kapı altı aydınlatması montaj ve kodlama yapabilecek yer var mı ?