Selamlar. Buyrun sorun neydi ?İzmirde yardımcı olacak var mı 2013 polo için ücretli yaptırabileceğim bir yer bulamadım
Selamlar. Buyrun sorun neydi ?İzmirde yardımcı olacak var mı 2013 polo için ücretli yaptırabileceğim bir yer bulamadım
Merhaba, gizli özellikle ilgili hiçbir yer bulamadım. Biz yaparız diyen bir yerde de sadece ücret ödedim ve hiçbir şey açamadılar. Bildiğiniz bir yer var mı öğrenebilir miyim?Selamlar. Buyrun sorun neydi ?
Tam olarak aracınıza hangi özellikler açtırmak istiyorsunuz önce onu öğrensem ?Merhaba, gizli özellikle ilgili hiçbir yer bulamadım. Biz yaparız diyen bir yerde de sadece ücret ödedim ve hiçbir şey açamadılar. Bildiğiniz bir yer var mı öğrenebilir miyim?
2013 polo comfortlineTam olarak aracınıza hangi özellikler açtırmak istiyorsunuz önce onu öğrensem ?
Araç neydi marka model hangi paket?
Yardımcı olurum hocam. Cumartesi uygunsanız haberleşelim..2013 polo comfortline
Hareket halinde otomatik kapı kilitleme
Gösterge selamı
Ani frenlemede dörtlü
Çok bir isteğim yok aslında işe yarar daha fazla özellik varsa bilmek isterim tabi.
0530 3389096 iletişim no. Whatsapp yazarsınız.Tabi uygunum
Ne olduda sapma meydana geldi hocam?vagcom ile hiç hız kadranındaki sapmayı düzelten oldu mu?
kadran fazla gösteriyor. her vag gruub araçta var. araç kadranı %5-7 arası hızı yüksek gösteriyor.Ne olduda sapma meydana geldi hocam?
Anladım. Elinizde vagcom varsa kodlamayı yazabilirim denersiniz..hocam zaten
kadran fazla gösteriyor. her vag gruub araçta var. araç kadranı %5-7 arası hızı yüksek gösteriyor.
tşkler. elimde vagcom yok ama OBD11 ile denedim olmadı. bu arada benim araç 2018 Audi A3.Anladım. Elinizde vagcom varsa kodlamayı yazabilirim denersiniz..