Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yusuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İstanbul Anadolu yakası için yardımcı olabilecek biri var mıdır? Aracımız Polo makyajlı style. Instagram'da da yazabilirsiniz: onurerdo

Merhabalar arkadaşlar, Ankara'da gizli özellik açma ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Ankara MAMAK bölgesinde vagcom elimde var kendim de hem golf aracına hemde vagcom a yeniyim beraber yapabiliriz yardımcı olurum konu ile alakalı ayrıca MAMAK bölgesinde tamir bakım onarım işlemleri içinde benimle irtibat kurabilirsiniz.

İzmir içi gizli özellik uygulaması yapan var mı nedense hiç bulamadım güvenli bir yer.

hocam izmirde mart ayının sonlarında biriyle CarPlay için anlaştım Passat b8'lerde ve golf 7.5 highline'larda olan CarPlay için... mayısın ortasına geldik hala cihaz arabaya takılmadı. muhakkak vardır haklı sebepler ama... hayırlısı Allah'tan

hocam izmirde mart ayının sonlarında biriyle CarPlay için anlaştım Passat b8'lerde ve golf 7.5 highline'larda olan CarPlay için... mayısın ortasına geldik hala cihaz arabaya takılmadı. muhakkak vardır haklı sebepler ama... hayırlısı Allah'tan
Sizin aracınız nedir ? Aktivasyon yapılacaksa yapabiliriz

Geri