Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yusuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

P konumuna alıp aracı terk ediniz uyarısını kodlama ile iptal ettirmek doğru mu .bende bu aralar çıkmaya başladı iptal işlemi yapsam mı diye düşünüyorum. doğru olur mu
Merhaba, aynı ikaz Auto Hold açık konumdayken benim aracımda da çıkıyor, Auto Hold kapalıyken ikaz vermiyor bilginize.

Ekli dosyalar

• p konumu.jpg
    p konumu.jpg
    110.3 KB · Görüntüleme: 34
İstanbul/kartal bölgesinde veya yakınında yardımcı olabilecek var mıdır? Aracımdaki arızayı tam olarak tespit etmek için orijinal vagcom a ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Sanayideki cihazlar tam olarak parçayı göstermiyor sanki. 2 gündür araç sanayide yatıyor ve tam olarak problemi bulamadık.

Abi Hatırladın mı, Geçen Sene Benim POLO GTI ile Gazlamıştık. Abimin Dükkanına Gelmiştin, Premium Service Selman :)
ya bende resmini nereden tanıyorum diye hatırlamaya çalışıyordum.. hatırlamazmıyım.. 205 lastikle nasıl bu kadar yol tutuyor demiştim gtı için kendi kendime..
selman kardeşime selam söyle o zaman.. :)..
hayırlı olsun sende golfe geçmişsin o halde.. :)

ya bende resmini nereden tanıyorum diye hatırlamaya çalışıyordum.. hatırlamazmıyım.. 205 lastikle nasıl bu kadar yol tutuyor demiştim gtı için kendi kendime..
selman kardeşime selam söyle o zaman.. :)..
hayırlı olsun sende golfe geçmişsin o halde.. :)
Aynen Abi, Aleykümselam :) GTİ Küçültü Golf e Geçiş Yaptık :)

Geri