- İsim
- Fatih
Teşekkür ederim Hocam en kısa zamanda teymin etmeye çalışıcam. herşey çok iyi güzel de aynalardaki sinyalleri de amerikan park gibi sabit yakmayı bulamadım yok mu bilen yapan

Teşekkür ederim Hocam en kısa zamanda teymin etmeye çalışıcam. herşey çok iyi güzel de aynalardaki sinyalleri de amerikan park gibi sabit yakmayı bulamadım yok mu bilen yapan
Hocam nurdagindayim kablo var elimden geldigince yardimci olurumBen Adıyaman Gölbaşında ikamet ediyorumda yakın illerden Gaziantep olur K.Maraş olur Malatya olur gizli özelliğini açtıracağım bana yardımcı olacak var mı [emoji4]
etkinlikler kısmına bakındım ama göremedim yakın zamanda bir izmir bulusması hocamIzmır buluşmasına katılın orada hallolur Hocam
Golf 7 de yok HocamTeşekkür ederim Hocam en kısa zamanda teymin etmeye çalışıcam. herşey çok iyi güzel de aynalardaki sinyalleri de amerikan park gibi sabit yakmayı bulamadım yok mu bilen yapan![]()
Benim fikrim oldugu yönünde ama ordaki menülerin hangisini açınca aktif oldugunu bilen yok gibi geliyor banaGolf 7 de yok Hocam
Olsa bu forumda olurdu emin olabilirsinizBenim fikrim oldugu yönünde ama ordaki menülerin hangisini açınca aktif oldugunu bilen yok gibi geliyor bana![]()
Tamamdır o zaman :'(Olsa bu forumda olurdu emin olabilirsiniz![]()
Çağlar Hocam Artık yeni ikametgâhım Alanya [emoji1] Bayramda değilde Eylülün ilk haftası Trabzonda Olacağım inşallah. Ne gerekirse yaparız sıkıntı yokDostlar Ankara'da bu hafta içi gizli özellikleri açma konusunda yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı? Birde [mention=208]Ender[/mention] hocam bayramda Trabzon'da mısınız, müsaitseniz yanınıza uğrayabilirim bu konuda [emoji4]
Yakın zamanda Iğdır olacak [emoji16]Kars yok mu kars