Forum içi öneri ve görüşleriniz nelerdir?

Gereksiz kullanım neden olsun ki? Gereksiz kullanım olsa bile kimseyi rahatsız etmez. Bence çok hoş olur böyle bi yenilik. Duygularımızı anlatmak için mesaj atmak yerine basit bir tuşla halledebiliriz bu işi. Like tuşu biraz yetersiz bence
Hocam şu kahkaha emojisi yüzünden facebookta her gün millet kanlı bıçaklı kavga ediyor :)

Hocam şu kahkaha emojisi yüzünden facebookta her gün millet kanlı bıçaklı kavga ediyor :)
Hocam burası hariç kullandığım her forumda var bu iş.

Kaldı ki Facebook kitlesi 65 yaş dayılar. Yapay zeka ile kapalı bir kız üretip "Muş köylerinden Nasa'ya giden kız, hiç tebrik almadı. Her beğeni bir tebrik." gibi gönderiler yaşlı amcalarımız yüzünden 50 bin beğeni alıyor. Facebook böyle bir yer. Bu forumda böyle bı sebepten birbirini incitecek kimse yok bence

Hocam burası hariç kullandığım her forumda var bu iş.

Kaldı ki Facebook kitlesi 65 yaş dayılar. Yapay zeka ile kapalı bir kız üretip "Muş köylerinden Nasa'ya giden kız, hiç tebrik almadı. Her beğeni bir tebrik." gibi gönderiler yaşlı amcalarımız yüzünden 50 bin beğeni alıyor. Facebook böyle bir yer. Bu forumda böyle bı sebepten birbirini incitecek kimse yok bence
Ah hocam keşke leon fr gruplarına girseniz :LOL: Buranın kitlesi gerçekten nezih insanlardan oluşuyor. Elbette bahsettiğim gruplar ile kıyaslanamaz ama @AhmetCakmak hocamın dediği gibi gereksiz kullanımlar mutlaka olacaktır ancak eklenmemesi için bir sebep değil bu. Eklense güzel olur tabii ki.

donanımhaberde kafa sallayan tamam işareti yapan emojiler vardı bana kötü tartışmaları hatırlatıyor. Bence diğer forumlardaki emojiler eklenmesin oranın ortamını hatırlatıyor bize :)

Mümkünse 3-5 emojimiz olsun iyi kötü çirkin filan diye onlare yeter :) Tabi ben yaşlıyım gençler isteyebilir orası da ayrı.

donanımhaberde kafa sallayan tamam işareti yapan emojiler vardı bana kötü tartışmaları hatırlatıyor. Bence diğer forumlardaki emojiler eklenmesin oranın ortamını hatırlatıyor bize :)

Mümkünse 3-5 emojimiz olsun iyi kötü çirkin filan diye onlare yeter :) Tabi ben yaşlıyım gençler isteyebilir orası da ayrı.
Abi öyle şatafatlı bir şeye gerek yok zaten bı gülme bı sinirlenme duyguları belirten emojiler yeter kısacası

Geri