Forum içi öneri ve görüşleriniz nelerdir?

foruma yollar ile ilgili bir bölüm açılabilir, yolları, yapılacak otoyolları, rotalarımız, beğendiğimiz dinlenme tesisleri, yol resimleri, manzara resimleri, gidilen yerdeki tarihi turistik yerler vs. paylaşımları ile iligili bir bölüm açılabilir
ya da bu tarz paylaşımlar için hangi bölümü kullanalım?

ben yaparım hocam, 12:00de yine bu konuya bir mesaj atarım, görebiliyorsan beğen atarsın ordan anlarım, 24:00'da yok sayı kaldırırım, şimdi yok saya basıyorum
hocam senin mesajını görmedim seni yok saymış gibi oldu kusura bakma.

Son düzenleme:
sorun yok hocam köprü görevi görmen güzel, ben metin hocanın yazdıklarını göremiyorum bana yazarsa beni alıntılarsın

Ben görüyorum…

Ozaman yasaklayan yasakladığını görmüyor ama yasaklanan görüyor…

blok/engelleme gelse iyi olurdu
blokladığımız kişilerin mesajlarını hem biz görmeyelim hem de o bizi göremesin
Ben görüyorum…

Ozaman yasaklayan yasakladığını görmüyor ama yasaklanan görüyor…
Yok say butonu ile yok sayılan kişinin yorum ve konularının gözükmemesi mümkün fakat yok sayılan kişi yine de sizin mesajlarınızı görebilir. Etkileşim durumunda size bildirim gitmez.

foruma yollar ile ilgili bir bölüm açılabilir, yolları, yapılacak otoyolları, rotalarımız, beğendiğimiz dinlenme tesisleri, yol resimleri, manzara resimleri, gidilen yerdeki tarihi turistik yerler vs. paylaşımları ile iligili bir bölüm açılabilir
ya da bu tarz paylaşımlar için hangi bölümü kullanalım?
Normalde sohbet kategorisi kullanılıyor fakat ayrı olsun diye "Yol Günlüğü" adında yeni kategori oluşturdum. Artık orada bu tarz paylaşımlar yapılabilir.

https://www.golftutkusu.com/forum/484-yol-gunlugu/

Merhaba, Ahmet hocam üye olduğum başka bir forumda bulunan beğen bölümü bu emojileri eklemeyi öneriyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250906_161120.jpg
    Screenshot_20250906_161120.jpg
    34.2 KB · Görüntüleme: 8
golf mk9 bölümü artık açılabilir, şasi belirlenmiş testleri başlamış

Geri