- İsim
- Golf 7.5 Atlantic Blue
hayırlı olsun parçaları kendiniz mi aldınız
Hayır Muhammed hocamdan temin ettim.hayırlı olsun parçaları kendiniz mi aldınız
Hayır bu aynalar başka T-Roc. Golf 7.5 için bakmalısınızhocam hayırlı olsun gelistirmeniz gule gule kullanın insallah. bu parcalar dogru mudur acaba? https://tr.aliexpress.com/item/1005001354372491.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.7d5a2e0ed4U8aB
Tehlike hissettiği anda sistem aracı olduğu yerde frenleme yapiyorParktan çıkış asistanı arkadan yaya veya araç geldiğini algılayınca sesli ve görsel uyarı veriyor ancak hangi sırada fren yapıyor? İlgili nesne gelmeden önce uyarı verdiği için yarı frenle kontrolle çıkıyorum. Daha da yaklaşsam kendisi fren yapacak mı? Ayağım azda olsa frende olunca devredışı vs olma durumu oluyor mu?(umarım yoktur)
Frenleme yapıp durdurduğunda Dijital Ekranda herhangi görsel veya yazıda beliriyor mu?Tehlike hissettiği anda sistem aracı olduğu yerde frenleme yapiyor
Valla hocam ona hiç dikkat edtmedim( dikkat edecem ve sana yazacam) ama çok sert frenleme yapıyor adeta araç olduğu yere cakiliyorFrenleme yapıp durdurduğunda Dijital Ekranda herhangi görsel veya yazıda beliriyor mu?
Manevra frenleme sisteminde frene biraz bassak devredışı kalıyor ya bu sistemde de öyle olay var mı bilemedim. Peder beyle birimiz kobay olup deneyelim diyoruz bir fırsat bulamadık, unutuyoruz.Valla hocam ona hiç dikkat edtmedim( dikkat edecem ve sana yazacam) ama çok sert frenleme yapıyor adeta araç olduğu yere cakiliyor
Hocam örnek parktan cikiyorsun sag tarafında büyük bir araç var ve sen sag tarafı goremiyorsun yavaş yavaş çıkıyorsun araç algıladığı an ayagin gazda olduğu halde aracı olduğu yere sert bir şekilde durduruyorManevra frenleme sisteminde frene biraz bassak devredışı kalıyor ya bu sistemde de öyle olay var mı bilemedim. Peder beyle birimiz kobay olup deneyelim diyoruz bir fırsat bulamadık, unutuyoruz.
Evet o şekilde muhakkak kesin duruyordur. Genelde fren kontrolüyle parktan çıkış işlemi yapıyorum. İlgili araç, yaya vs gelmeden önce multimedya da çaprazlar sabit kırmızı yanıp aralıksız ötüyor. Biri geleceğini anlıyorum. Özellikle fren kontrollü çıkışlarda tepkisini merak ediyorum. Unutmazsam deneyeceğim.Hocam örnek parktan cikiyorsun sag tarafında büyük bir araç var ve sen sag tarafı goremiyorsun yavaş yavaş çıkıyorsun araç algıladığı an ayagin gazda olduğu halde aracı olduğu yere sert bir şekilde durduruyor