hafta sonu bakayım resmini atarımneresinde yazıyor hocam bende okuyayım.
hafta sonu bakayım resmini atarımneresinde yazıyor hocam bende okuyayım.
Nazik davranmayacaksiniz hocam gaz pedalıni okşarsaniz öyle davranır sürüş stilinizi biraz sertleştirin.Mevzu sadece 2. viteste de değil. Çoğu zaman sakin kullanımlarda o kadar erken vites atıyor ki 4. vitese geçerken yarım debriyaj yaptığını hissediyorum aracın. Ya bende bir problem var ya da bu arabaları nineler dedeler kullansın diye yapıyorlar. D de kullanıyosun 1500 devirde vites atar Spora alırsın 2500-3000 arası atar yakıtın tadı kaçar. Ortası yok mu şu meretin neredeyse araçtan soğuyacak hale geldim
S de kullanın hocam dizel araç değil ya düşük devir sevsin benzinli devir sever 2500 3000 benzinlinin tam devirleri. Soğukken 2500 e kadar gaz verirsiniz ısınınca 3000 e kadar akıtarak kullanmak hem yakıtta aman aman farketmiyor araba daha rahat akıyor test ettim.Mevzu sadece 2. viteste de değil. Çoğu zaman sakin kullanımlarda o kadar erken vites atıyor ki 4. vitese geçerken yarım debriyaj yaptığını hissediyorum aracın. Ya bende bir problem var ya da bu arabaları nineler dedeler kullansın diye yapıyorlar. D de kullanıyosun 1500 devirde vites atar Spora alırsın 2500-3000 arası atar yakıtın tadı kaçar. Ortası yok mu şu meretin neredeyse araçtan soğuyacak hale geldim
Hocam ayağına göre hareket ediyor aslında araç d de olsa s de olsa gaza basışına göre tepki veriyor onu ayarlamak sürene düşüyor. Biz biraz aman aman bir şey olursa falan üf üf kullanıyoruz araçları.Araç bize uymuyor hep biz araca göre kullanıyoruz. Gerçekten otomatik vites avantajı kayboluyor gibi hissediyorum. Sizleri dinleyip Şehir içi sporda deneyeceğim teşekkürler.