enayi.avi
2-3 hafta önce aracımı ilana koydum. Çook güzel bir fiyattan ilan girdim.Sorana zaten fiyatım uygun diye 10-15 lira düştüm. Elalem 2 milyonluk ticarette 20 lira pazarlık olmaz diye tribe girdi
Araç 2024 8.5 style, 11.000 kilometrede henüz.
Benim amacım aracı ilk ilanda 2.230-2.240 bandına vermekti 2.250.000 ilanında satmadı. 2.330.000 yaptıktan sonra satmayı amaçladığım fiyatın üstü gelmeye başladı.
Kalkmış şişmiş fiyatın üstüne atlayan 50 enayi oldu ama normal fiyattan kimse yüzüne bakmadı. Baktım ciddi ciddi 2.300'e yaklaştı teklifler artık aracı ilandan kaldırdım çünkü satmama gerek kalmadı.
Daha komiği, bugün saat 2 gibi üst üste 3 kere bir numara aradı müsaitliğimde döndüm selamın aleyküm aleyküm selam adam duruyorsa 2.250.000'e gelip alayım diyor

Meğersem mesajda konuşmuşuz, 2.250.000 ilan fiyatı varken, 2.200'e düzlemediğim,küsürlü rakam verdim diye üst perdeden coşkulu konuşmuş bir arkadaşımız çıktı kapattıktan sonra gördüm...
Diyeceğim o ki bu bir satış pazarlama taktiği tekniği her neyse, ne olursa olsun bizim milletimiz enayilikten vazgeçmediği sürece eşşşek olduğu sürece semer vuran çok olur. O yüzden vw tr'nin fiyat politikası çok hoş. Eşim dostum görmeyecek olsa ilanın başına naaal gibi yazıcam *sıfır bayide üçç nokta üçyüz yetmişsekiz million" diye