Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

az bir kitle de var sıfırı ne kadar pahalı ikinci el çok ucuz görüyor
bakış açısına göre değişiyor
Ben de o kafadayım, sıfır araç alamam ben 😅

Mesela 2.200.000 tl param olsa sıfır golfe bakmayıp, az km'li 2. El style alıp yoluma bakardım 🤣

enayi.avi

2-3 hafta önce aracımı ilana koydum. Çook güzel bir fiyattan ilan girdim.Sorana zaten fiyatım uygun diye 10-15 lira düştüm. Elalem 2 milyonluk ticarette 20 lira pazarlık olmaz diye tribe girdi :D :D :D

Araç 2024 8.5 style, 11.000 kilometrede henüz.

Benim amacım aracı ilk ilanda 2.230-2.240 bandına vermekti 2.250.000 ilanında satmadı. 2.330.000 yaptıktan sonra satmayı amaçladığım fiyatın üstü gelmeye başladı.

Kalkmış şişmiş fiyatın üstüne atlayan 50 enayi oldu ama normal fiyattan kimse yüzüne bakmadı. Baktım ciddi ciddi 2.300'e yaklaştı teklifler artık aracı ilandan kaldırdım çünkü satmama gerek kalmadı.

Daha komiği, bugün saat 2 gibi üst üste 3 kere bir numara aradı müsaitliğimde döndüm selamın aleyküm aleyküm selam adam duruyorsa 2.250.000'e gelip alayım diyor :D :D :D Meğersem mesajda konuşmuşuz, 2.250.000 ilan fiyatı varken, 2.200'e düzlemediğim,küsürlü rakam verdim diye üst perdeden coşkulu konuşmuş bir arkadaşımız çıktı kapattıktan sonra gördüm...

Diyeceğim o ki bu bir satış pazarlama taktiği tekniği her neyse, ne olursa olsun bizim milletimiz enayilikten vazgeçmediği sürece eşşşek olduğu sürece semer vuran çok olur. O yüzden vw tr'nin fiyat politikası çok hoş. Eşim dostum görmeyecek olsa ilanın başına naaal gibi yazıcam *sıfır bayide üçç nokta üçyüz yetmişsekiz million" diye :D :D :D
Aynısı bende oldu hatasız manuel aracımı piyasanın 20-30 altına ilana koydum tek tük arayan oldu. Ama piyasanın 30-50 üstü yazınca arayan çok oldu ben insanımızı anlamıyorum :)

Ben de o kafadayım, sıfır araç alamam ben 😅

Mesela 2.200.000 tl param olsa sıfır golfe bakmayıp, az km'li 2. El style alıp yoluma bakardım 🤣
Aynı düşünceyle hareket ettim pişman değilim hocam
2170 e camtavansız garantili mi , yakın paralara Camtavan lı 2024 mü 20.000 km altı bir araç mı dedim tercihimi 2.elinden yana kullandım.

15.000 kilometre altı boyasız değişensiz 1900 bandına 2024, 1920-1950 bandına 2025 life aracı hiç pazarlık yapmayı beceremeyen bir kişi bile alır o fiyatlara. Sıfırı ile arasındaki 250.000 kimisi için para değil, kimisi için deli güzel para. 250.000 fazla vermek bir kenara, bundan 3 ay sonra araçtan memnun kalınmasa veya farklı özel bir durum olması aracınn satılması gerekse, alındığı fiyatın 100,150 altına inecektir .

Günümüz koşullarda aynı kilometre kondisyon 2024 ile aynı kilometre kondisyon 2025 arasında 50.000 zorlasanız fark var. E hadi 2024’ile de 2026 arasındaki fark olsun 100.000. Şuan 2026 ilanları eids kuralları gereğince yeni yeni düşmeye başladı. Yaygınlığı artınca fiyatı net oturur 2.elinin. Ama sene sonunda belirttiğimden farklı bir durum olacağını düşünmüyorum

Kimsenin kesesi harcama alışkanlığı bizi ilgilendirmez öte yandan 1001 hevesle bayiiden araç çıkaran bir insana bunu anlatsak hevesini kırmaktan başka bir şey yapmamış oluruz. O yüzden dinliyoruz ama yargılamıyoruz ☺️

İlk partiden 2188 den troc life opsiyonlamıştım , arac gelmis dün bakmaya gittim ses sistemi 4 hoparlör ,arka kapılar da hoparlör yok , ses felaket kötü geldi ,hevesim kaçtı iptal ettim , 2 hoparlör ü koymak bu kadar mı zor gercekten ilginç :(

Son düzenleme:
İlk partiden 2188 den troc life opsiyonlamıştım , arac gelmis dün bakmaya gittim ses sistemi 4 hoparlör arka kapılar da yok , ses felaket kötü geldi ,hevesim kaçtı iptal ettim , 2 höpörlör ü koymak bu kadar mı zor gercekten ilginç :(
golf 8 e göre cok mu kötüydü sesi. aynı hoparlörler vardır bence. ön tarafta duyulan ses aynı olmalı... :(

golf 8 e göre cok mu kötüydü sesi. aynı hoparlörler vardır bence. ön tarafta duyulan ses aynı olmalı... :(
troc da arka tarafda hoparlör olmadıgı icin ses yarım kalıyor, sadece önden geldigi cok bariz . Ailem de life golf 8 ve 8,5 var onları kullanıyorum böyle bi durum yok çünkü golfde 7’li hoparlör oldugu icin bariz fark ediyor.

donanım listelerini kontrol ettim
golf 8,5 life da 6+1 ön merkezi hoparlör yazıyor .
Troc life da 4 hopörlar yazıyor , demekki farkın sebebi sadece arkada olmaması degil sanırım ön gögüstedeki merkezi hoparlörde troc life da bulunmuyor anladıgım kadarıyla ,buda oldukca belirgin fark oluşturur

Son düzenleme:
Ülkemizdeki bu SUV merakı ne olacak hiç bilmiyorum. Golf ile yeni T-Roc kalite olarak ayrı seviyeler. Ön göğüste kumaş kullanıldı ilerleyen zamanda o bölgenin ne kadar toz emeceğini temizlemeye kalksanız sıvı temasında ilerleyen süreçte sarkacağını hesap etmek zor değil. Golf vw in gerçekten özenerek ürettiği bir araç. Golf ile T-Roc arasında kalanlar sırf SUV diye tercih yapacaklarsa gerçekten bir kez daha düşünmeliler.

Şimdi donanım listelerini kontrol ettim
golf 8,5 life da 6+1 ön merkezi hoparlör yazıyor .
Troc life da 4 hopörlar yazıyor , demekki farkın sebebi sadece arka kapılarda hoparlör olmaması degil ,ayrıca ön gögüstedeki merkezi hoparlörde troc life da bulunmuyormuş ,buda oldukca belirgin fark oluşturuyor.
Troc life de 5 hoparlor var 2 twet 2 kapi ve 1 media ekrani arkasi merkezi hoporler ben kullaniyorum .Arkada hoparlor yok evet, ses golf 7 ye gore kotu evet, cok ses acinca kapilarda trim sesi var evet, ama ici genis ve golfe gore ferah . Terciniz muzikse alinmaz ama gidisi ve yalitimi kesinlikle golf 7 ve 8,5 dan daha iyi bundan emin olabilirsiniz. Cocuklu aileler icin tercih edilebilir.

Ülkemizdeki bu SUV merakı ne olacak hiç bilmiyorum. Golf ile yeni T-Roc kalite olarak ayrı seviyeler. Ön göğüste kumaş kullanıldı ilerleyen zamanda o bölgenin ne kadar toz emeceğini temizlemeye kalksanız sıvı temasında ilerleyen süreçte sarkacağını hesap etmek zor değil. Golf vw in gerçekten özenerek ürettiği bir araç. Golf ile T-Roc arasında kalanlar sırf SUV diye tercih yapacaklarsa gerçekten bir kez daha düşünmeliler.
Ülkemizle sınırlı kalmıyor bu durum. Avrupa'da genel olarak bu akım sürüyor.

Artık Dünya hayatında aracın bir ihtiyaç olduğunu unutmamak lazım. E haliyle acemisi de arabaya ihtiyaç duyuyor. Suv veya Suvcuk diye tabir ettiğiniz araçları kullanmak bir sedan veya c hatchback arabaya göre çok daha kolay.

Polo yu bitirdiler yavaş yavaş, milleti daha fazla donanımına neredeyse aynı paraya sahip olan skoda fabia almaya ittiler. Sıra Golfte, Golf de 9. kasası ile beraber yavaştan infaz kararı verilecek bir kasa olacaktır. Allah'tan VAG grubunda muadili yok olsa çoktan bitmişti belki de....

Geri