Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ioniq 6 çok gereksiz uzun bir araç, tesla onun kadar uzun olmasa da yine uzun ve dönüş çapı sıkıntılı, büyük şehirde kolaylıklar dilerim büyük araçlarla

2026 golf etsi life -116 için 2190 ₺ diyorlar doğru mu alınır mı değer mi ?

alınır mı kronik arızaları vs var deniyor.

Son düzenleme:
2026 golf etsi life -116 için 2190 ₺ diyorlar doğru mu alınır mı değer mi ?

alınır mı kronik arızaları vs var deniyor.
Alınır hocam. Alternatör sorunu var onu da çözdüler, yeni modellerde çok daha az yaşanıyor.

Geçen hafta çarşamba Çanakkale Avek beyaz renge 2160 dedi ama satıldı kalmadı elimde dedi, gelir mi yakın zamanda dedim zor dedi.

Bende Golf 7'mi satıp Ioniq 5 düşünüyorum ancak şu BlueLink olayı bir netleşsin onu bekliyorum.

Merhabalar, bugün Life paket Kristal Buz Mavisi olanına 2190'a faturam kesildi. Yarın teslim alacağım nasipse. Beyaz rengine cam filmli olarak 2175 fiyat verilmişti ama ellerinde kaldı mı bilmiyorum. Renk farkı olsun diye bu rengi seçtim.

2023 model 1.0 eTSI DSG Beyaz araçtan (40bin km) geçeceğim. Satarken hüzünlendim ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Aciliyetim hic yok hocam kismet artik :)

Sifir mini elektrikli firsatini kaçırdık aciliyeti yok
Aciliyetim yok kısmını okudum
Akabinden gelen ‘sıfır mini elektrikli fırsatını kaçırdık’ yerine sırf mini etekli fırsatını kaçırdık diye okuyorum 😂 sonra geri yukarı kaydırıp neymiş kimmiş bu dedim bi an bülent hocamı görünce tamam dedim ben yanlış okumuşum 🤣

Aciliyetim yok kısmını okudum
Akabinden gelen ‘sıfır mini elektrikli fırsatını kaçırdık’ yerine sırf mini etekli fırsatını kaçırdık diye okuyorum 😂 sonra geri yukarı kaydırıp neymiş kimmiş bu dedim bi an bülent hocamı görünce tamam dedim ben yanlış okumuşum 🤣

Hahaha

Geri