Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Volvo EX30 Long Range liste fiyatı 2482 bayi teklifi 2325. Bugün arkadaş için baktık. Test sürüşü de yaptım. B premium araç yalıtım golfe kıyasla çok iyi geldi. Malzeme kalitesi güzel. Tek ekran ve küçük bilgi ekranı sistemine bir için sinmedi.
Arkadaşa Ioniq 5 önerdim liste fiyatları Volvo ile aynı.
Bu arada cam tavan otomatik perdeli değil. Ekstra perde alıp manuel takmanız lazım.
Türkiye şartlarında cam tavan piyasada nasıl prim yapıyor anlayamıyorum.
açılmayan cam tavan, hem perdesiz bana hiç mantıklı gelmiyor. açılmadıktan sonra yukarı cam olması manasız. eski mercedesler gibi cam olmasın ama sunroof olsun açılsın. uzun yolda taze hava için daha iyi bir yöntem yok bence.

EX30 mermi gibi, sürüş çok keyifli ancak torpidonun bile ekrandan menüye girip açılması biraz ters geldi.Evde/işte şarj imkanı yok, yakın AVM'ler var ama kış geldiğinde Ankara soğuğunda başımıza iş mi alırız diye korktum.Ses sistemi de iyi bir marka ama telefonu bağlayıp biraz müzik dinledim, ses uzaktan geliyordu, belki bir ayarını değiştirmek gerekiyordu.Hava çok sıcaktı dün, cam tavanına el değmiyordu.Biraz daha üste çıkıp Mini almak daha mantıklı sanki.
evde veya en azından site içinde şarj yeri yoksa ev araç bulaşmayın.

EX30 mermi gibi, sürüş çok keyifli ancak torpidonun bile ekrandan menüye girip açılması biraz ters geldi.Evde/işte şarj imkanı yok, yakın AVM'ler var ama kış geldiğinde Ankara soğuğunda başımıza iş mi alırız diye korktum.Ses sistemi de iyi bir marka ama telefonu bağlayıp biraz müzik dinledim, ses uzaktan geliyordu, belki bir ayarını değiştirmek gerekiyordu.Hava çok sıcaktı dün, cam tavanına el değmiyordu.Biraz daha üste çıkıp Mini almak daha mantıklı sanki.
Mermi gibi araç haklısınız. Ancak bazı EX30 sürücüleri araba kullanmayı bilmiyor. Altındaki gücü çok agresif şekilde insanlara rahatsızlık vererek kullanıyor.

Bu gidişle kafam bir anda atarsa bir tane EX30 sürücüsü ile birbirimize gireceğiz gibi. Aynısını 2-3 yıl önce Chery şoförleri yapardı. Altındaki 180 hp ye güvenerek.

hayatı boyunca hep 100-150 hp civarı araba kullanmış birisi, elektrikli araba alıktan sonra bir anda 200-300 hatta daha fazla güce sahip olan bir aracı kullanmış oluyor. e tabi o yüksek güçlere alışık olmadığı için sağda solda patlıyor.

Volvo ex30’un yalıtımı golf 8.5 dan iyi değil, direk ölçüm değerleri var elimde, evet araç mermi gibi gidiyor muazzam 0-100 6.6 sn ancak B segment bir araç malzemeleri süslü ancak kaliteli değil, alt bölge plastikleri köpük vari incecik, arka kapısı çok dar, arka koltukları minderleri çok zayıf, öne 175 arkaya 175 tam sınırda oluyor, arka kapı ceplerine 0.5 lik su şişesi bile sığmıyor, aracın böyle eksikleri var, ancak dıştan havalı duran içine bakınca bu premium duruyor dediğin bir araç ama işleve gelince biraz seyahat edince bu dediklerimi yaşıyorsunuz.

Evet fiyat alanlar var mı, 8.5 life paket buz mavisi 2026, 2297 fiyat aldım, kardeşime alacağız, daha düşük 2026 fiyat alan var mı, renk? Bayi?

Geri