neden çinli hocam
Al birini vur digerlerine .
Yoksa china hayranlığım falan yok
Togg
Tesla
Çinli
Hepsi bana göre tencere kapak
neden çinli hocam
togg iyidir yine arabaya benziyor insanın içine siniyorAl birini vur digerlerine .
Yoksa china hayranlığım falan yok
Togg
Tesla
Çinli
Hepsi bana göre tencere kapak
Golf Life bence de rakipsiz Ali abi. Bir aralar Formentor Impulse düşünüyordum ama donanımlar çok kısılmış. Koltuk ve direksiyon ısıtma, ACC, uzun far asistanı, travel assist gibi donanım eksikleri göze çarpıyor. 2200 tl'ye Golf Life varken 600 bin tl fazla verip A3 almaya değer mi, biraz soru işareti.“bence” şuan için alınabilecek araçlar:
Golf Life
Cupra Formentor Impulse
Audi A3 Advanced (premium paketsiz)
yok artık formenror impulse de travel assist yok muGolf Life bence de rakipsiz Ali abi. Bir aralar Formentor Impulse düşünüyordum ama donanımlar çok kısılmış. Koltuk ve direksiyon ısıtma, ACC, uzun far asistanı, travel assist gibi donanım eksikleri göze çarpıyor. 2200 tl'ye Golf Life varken 600 bin tl fazla verip A3 almaya değer mi, biraz soru işareti.
Tiguanda da yoktu sanki bı ara yanlış mı hatırlıyorumyok artık formenror impulse de travel assist yok mu
“bence” şuan için alınabilecek araçlar:
Golf Life
Cupra Formentor Impulse
Audi A3 Advanced (premium paketsiz)
Golf Life bence de rakipsiz Ali abi. Bir aralar Formentor Impulse düşünüyordum ama donanımlar çok kısılmış. Koltuk ve direksiyon ısıtma, ACC, uzun far asistanı, travel assist gibi donanım eksikleri göze çarpıyor. 2200 tl'ye Golf Life varken 600 bin tl fazla verip A3 almaya değer mi, biraz soru işareti.
Cupra formentor u dayıma aldım bu yılbaşı aralık kampanyası sebebiyle. Bir süre bende kaldı araba kullanma dönemim oldu. 4000 km kadar. Aracın sadece dış görünüşteki sportifliği dışında ve etsi az yakması haricinde pek sevemedim. Troc yerine yine tercih ederim ancak Golf veya Audi A3 yerine asla.yok artık formenror impulse de travel assist yok mu
Bunlar gsr sebebiyle var zaten benim impression Golf'te bile varÇarpışma önleyici ve lane assist dışında herhangi bir asistan yok. Zaten araç sürerken bu ikisini de kapatıyorum benlik değil bunlar.