Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Güncel alıntı fiyat teklifleri

Golf Life 1.5 etsi 2250 tl
Tiguan Life 2850 tl
Tayron 2973 tl / Rline 3670 tl
Tcross Life 1765 tl
Troc Life 2280 tl / Style 2890 tl

A3 SB Advanced cam tavansız paket
dış siyah iç kahverengi 2860 / dış siyah iç krem 2800
(Çok az fiyat düşüşüyle vergi matrah düşer ama satmak istemiyorlar anlaşılan. Birkaç ay önce 2350 tl den sattılar.)

Cupra Formentor Impulse 2390 tl

Seat Ibiza Style makyajsız kasa 1485 tl
Seat Arona Style Flash 1780 tl

Skoda Kamiq Premium 1902 tl

MINI Countryman E Favoured 2475 tl

Volvo EX30 2260 tl
EX40 3560 tl

Kia Xceed 1.0 Cool 1820 tl
Sportage Live 1999 tl

C5 Aircross Plus (2026 model) 2340 tl

Tucson Prime 2420 tl
Ioniq 6 2200 tl
Ioniq 5 2390 tl

Nissan Qashqai Design Pack 2175 tl / Platinum 2900 tl

2025 Clio Evolution Çelik Jant ve Konfor paket 1490 tl (200bin tl/6ay 0 faiz)
Megane Touch 1830 tl (200bin tl/6ay 0 faiz)

“bence” şuan için alınabilecek araçlar:

Golf Life
Cupra Formentor Impulse
Audi A3 Advanced (premium paketsiz)
Golf Life bence de rakipsiz Ali abi. Bir aralar Formentor Impulse düşünüyordum ama donanımlar çok kısılmış. Koltuk ve direksiyon ısıtma, ACC, uzun far asistanı, travel assist gibi donanım eksikleri göze çarpıyor. 2200 tl'ye Golf Life varken 600 bin tl fazla verip A3 almaya değer mi, biraz soru işareti.

Golf Life bence de rakipsiz Ali abi. Bir aralar Formentor Impulse düşünüyordum ama donanımlar çok kısılmış. Koltuk ve direksiyon ısıtma, ACC, uzun far asistanı, travel assist gibi donanım eksikleri göze çarpıyor. 2200 tl'ye Golf Life varken 600 bin tl fazla verip A3 almaya değer mi, biraz soru işareti.
yok artık formenror impulse de travel assist yok mu

“bence” şuan için alınabilecek araçlar:

Golf Life
Cupra Formentor Impulse
Audi A3 Advanced (premium paketsiz)
yok artık formenror impulse de travel assist yok mu
Cupra formentor u dayıma aldım bu yılbaşı aralık kampanyası sebebiyle. Bir süre bende kaldı araba kullanma dönemim oldu. 4000 km kadar. Aracın sadece dış görünüşteki sportifliği dışında ve etsi az yakması haricinde pek sevemedim. Troc yerine yine tercih ederim ancak Golf veya Audi A3 yerine asla.

Sadece 1 tur dönen saçma sapan manevrasız direksiyonu. Dar yoldan dönmek eziyet ve direksiyon sadece 1 tur döndüğü için farkında olmadan sonuna kadar çeviriyoruz ve o direksiyon pompasının nasıl eziyet çektiğini siz düşünün....

Yalıtım ve konfor hiç iyi değil o kocaman jant 19 inçlik jantlardan fazla bir şey beklememek gerekiyor.

Koltuk ısıtma dahi yok ( çok aramam da rakiplerine göre ekside ) Direksiyon ısıtmayı ararım ama o da yok maalesef araçta.

Çarpışma önleyici ve lane assist dışında herhangi bir asistan yok. Zaten araç sürerken bu ikisini de kapatıyorum benlik değil bunlar.

Ön cam tuşları yıllardır vw klasiğidir 2. kliğe de bastığınız zaman camı otomatik açmak yerine açar gibi yapıp kapatıyor. Servise gidip yazılım attırmak gerekiyor sanırım.

En ufak kasis ve çukurdaki her şeyi iliklerinize kadar hissediyorsunuz ( emanet gözüyle de baktığım için ekstra rahatsız ediyor olabilir beni.)

Ambiyans aydınlatmaları, kablosuz carplay çalışma hızı ve akıcılığı, yol tutuşu, etsi ile beraber iyi asfaltta süzülme hissiyatı, az basarsan yakıtı az yakması, koltuklarını, frenlerini çok beğeniyorum. Gerçekten frenleri çok sağlam ve güvenilir hissettiriyor.

Motoru maalesef o araca hiç yakışmıyor 1.5 etsi o sportifliğine yenik düşmüş. 2.0 alanlar gerçekten çok şanslı. 0-100 performansı 9 küsür saniyelerde yapabiliyor. Uzun yolda rampalarda vs de gayet yeterli ve üzmeyen bir performansa sahip.

Bu arada bunlarda dq381 yağlı tip dsg var. Bizim araçlar gibi gaza çok az bassan bile 2200-2300 deviri geçmeden vites atmıyor aynı şekilde bizim dq200 golflerde bastığımda 1500-1600 devirlerde üst vitese atıyor. Bizimkiler gibi erkenden vites atsa daha da az yakabilir bu araç.

Çarpışma önleyici ve lane assist dışında herhangi bir asistan yok. Zaten araç sürerken bu ikisini de kapatıyorum benlik değil bunlar.
Bunlar gsr sebebiyle var zaten benim impression Golf'te bile var :)

Geri