Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dün Forza Gilles Ali hocamın yazdığı sonu üzücü anısı hariç bence gereksiz.

Bagaj mi istiyorsun? Station wagon al. Üstelik sw tutmadığı için daha ucuz. Genişlik mi istiyorsun? C hb paralarına B SUV satıyorlar zaten. Üst segmente çıkıp alırsın.

Oyle yaşlı amcalara kolay in bin olsun diye alınır bence bi tek.

Style paketi 2500 civarı satsa bence peynir ekmek gibi satar ama Life satmak istiyorlar anlaşılan.

Belki ileride aylarda Style paket için kampanya olur çünkü bu fiyatlara Style paket almak cidden akıl işi gibi gelmiyor bana.

Style paketi 2500 civarı satsa bence peynir ekmek gibi satar ama Life satmak istiyorlar anlaşılan.

Belki ileride aylarda Style paket için kampanya olur çünkü bu fiyatlara Style paket almak cidden akıl işi gibi gelmiyor bana.
Hocam life ile style arası uçurum fark var.

Golf life göre mesela Troc life, baya baya boş kalıyor.

Tam tersi Golf style a göre Troc style da baya dolu kalıyor. IQ led hafızalı koltuk falan cidden dolu dolu. 2500 e asla vermezler o aracı. Verirlerse suvlardan nefret eden ben bile öneririm aracı herkese.

Hocam life ile style arası uçurum fark var.

Golf life göre mesela Troc life, baya baya boş kalıyor.

Tam tersi Golf style a göre Troc style da baya dolu kalıyor. IQ led hafızalı koltuk falan cidden dolu dolu. 2500 e asla vermezler o aracı. Verirlerse suvlardan nefret eden ben bile öneririm aracı herkese.
Şu an 115 lik style golflere 2660 istiyorlar sanırım

Max 2550 ye metalik olarak tav olunabilir

Fazlası bayinin cebine kalan avantadır bahşişdir.

Şu an 115 lik style golflere 2660 istiyorlar sanırım

Max 2550 ye metalik olarak tav olunabilir

Fazlası bayinin cebine kalan avantadır bahşişdir.
2250-2300 civarına style satanlara çok denk geliyorum. Daha 1 yaşında falan araç. İlla sıfır alayım demeyenler için bence iyi fiyatlara ikinci el style alınabilir.

2250-2300 civarına style satanlara çok denk geliyorum. Daha 1 yaşında falan araç. İlla sıfır alayım demeyenler için bence iyi fiyatlara ikinci el style alınabilir.
Bence de, çoğu da 6000 km civarı. Life parasına style almak da mümkün

Geri