Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1) İstiridye Gri Metalik (biz herşeyde olduğu gibi gümüş renk araca Türkçe’ye çevirirken anlamsız bir sebebten gri diyoruz, aracın gerçek isimlendirmesi istiridye gümüş olarak geçmektedir.)

2) Anemon Mavisi Metalik

3) Beyaz ((bu iki rengi bulamazsanız, mecbur kalırsanız)

Not: uranüs grisi, aytaşı grisi, kristal buz mavisi, yunus grisi bu renlerden uzak durunuz (bana göre)

1) İstiridye Gri Metalik (biz herşeyde olduğu gibi gümüş renk araca Türkçe’ye çevirirken anlamsız bir sebebten gri diyoruz, aracın gerçek isimlendirmesi istiridye gümüş olarak geçmektedir.)

2) Anemon Mavisi Metalik

Not: uranüs grisi, aytaşı grisi, kristal buz mavisi, yunus grisi bu renlerden uzak durunuz (bana göre)
Teşekkürler aynı şekilde düşünüyorum

Beklentileriniz nedir bilmiyorum. 116bg olarak normal kullanımlar ve ani olmayan hızlanmalarda gayet yeterli geliyor bana. 160-165km/s hızlarda 3000 devirle konforlu ve sessiz, düşük tüketimle seyahat edebiliyorum. Bundan fazlasını sadece çok anlık heyecan ararsam isterim.
6 yıl 1.0 7.5 kullandım evet 116 tatmin eder hızla işim olmaz ama 2026 yılında ne bilim 130 140 150 160 bg lar havada ucarken teşekkürler yorumlarınız için

6 yıl 1.0 7.5 kullandım evet 116 tatmin eder hızla işim olmaz ama 2026 yılında ne bilim 130 140 150 160 bg lar havada ucarken teşekkürler yorumlarınız için
Böyle düşünmeyin.

Motor aşırı verimli. Mühendislik sadece yüksek beygir almak değildir. En düşük yakıtla maksimum güç almak da mühendisliktir. Ve 1.5 116 motor bu mühendisliğin nirvanasıdır.

2 bin / 5 bin devir arası maksimum torku veriyor full. 2 bin devirde maksimum tork muhteşem değer. Yakıtı gerçekten kokluyor bu yüzden. Zaten bu dediğimi gaza bastığınız zaman devir saati 2 bin devire gelince fark edeceksiniz. 2000 e gelince araba şahlanıyor aniden. Sıkıştırma oranı da 12 zaten. Neredeyse bi dizel araç karakteristiğinde😃

1.0 dan da karakteristik olarak biraz farklı motor. Alt devirler daha canlı. Zaten altınıza alınca farkedersiniz. Ayrıca bu devirde 4 silindir motor büyük bi nimet. Hiçbir marka 4 silindir satmıyor nerdeyse. C segmenti arabalarda 4 silindir araba bulamıyoruz yahu!

Belki performans olarak tatmin etmez ama yakıt değerlerini görünce zaten performans da istemeyeceksiniz :) Asla üzecek motor değil sizi

Audi Q2 35 tfsı advanced araçları 2.500 veriyorlar şuan ilgisini çeken varsa eğer buraya yazmış olayım

2) Anemon Mavisi Metalik

Uzak durulucak renkler neden bunlar
Bi tecrübe olmalı

Hocalarım sizce nisan ayında life pakete belirgin büyük çaplı bir zam gelir mi ben de bir tane life paket golf almayı düşünüyorum muhtemelen nisan ayının başlarında arabamı satıp da bunu yapacağım
Bir fikirlerinizi alayım dedim
Tiguan 1.5 Tai 2019 comfort aracım var araba artık baya hantal geliyor biraz da yaşı dolayısıyla eşim için onu satıp da life golf 8.5 dusunuyorum

Renk konusuna bende müdahil olayım

Adamlar 50 yıllık golf evrimi görseline ihanet edip kendilerince bu lansman rengi sarı golf mk8 i evrim fotosuna koydular???

Sonuç?

Ne oldu ? Araç makyaj yiyince(mk8,5) bu sarı rengi tümden iptal edip envanterden kaldırdılar.

Olmaz tabi abicim !!

Böyle renkler yalan renklerdir (limon sarısı)

Edit : yeni troc ın lansman sarısı icin de durum aynıdır . Böyle albenilere gelmeyiniz .

(Bana göre)

27167.webp

Hayata renk katıyor bence 😄

Ekli dosyalar

• IMG_17243-large.jpg
    IMG_17243-large.jpg
    211.8 KB · Görüntüleme: 14
  • images.jpeg
    images.jpeg
    45.9 KB · Görüntüleme: 14

Geri