Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Life paket 4 hoparlör ile geliyormuş Troc

Nisanın 4 ünde satış rakamlarını açıklarlar

Yeni CLİO rekor kırdı 1. oldu falan

Nerde abicim bu cliolar ?
Trafikte yok? sokaklarda yok ?
Avm otoparklarında yok ?

Bir clionun 1850 etmeyecegini anladı sanırım millet !!!

Bir taigo life 1770 ise?

Clionun dolusu dahi anca 1550-1600 etmeli
Bu taigo euro 35 36 civarlarinda iken 1500 lere satiliyordu. Dogus niye bunlara zam yapmiyor merak ediyorum Biliyorumda sebebini zam yapmiyor iste.

Servise gidicem hafta içi bı yoklarim ağızlarını troclar hakkında.

Bizim halk Volkswagen ile Peugeot falan karşılaştırıp Peugeot daha ucuz diye alan bir halk. Aynı konumda ve aynı kalitede değil diye anlatmaya kalksan yo çok güzel ve donanımlı diyorlar. Laf anlamaya anlatamazsın. Fiat daha kaliteli diyeni bile gördüm...
Mevzu biraz şöyle aslında; daha çok donanımı, daha yeni modelli arabayı hem daha uygun fiyata hem de yüksek kredi ile almak.

Ülkedeki insanların %70-80 i de böyle düşünüyor ben haksız olduklarını düşünmüyorum. Zaten ülkede araba almak zor iken elindeki imkanı değerlendirebilmek gibi düşünüyorlar. 2024 Polo almak yerine daha 2024 Corsa aldım en ufak bir pişmanlığım yok mesela.

Troc olarak değil Ancak 2025 cupra formentor ve 2025 Peugeot 408 i uzun süre tecrübe eden biri olarak. 408 i net bir şekilde tercih ederim. Yani her malın kendine göre dezavantajı avantajı oluyor değerlendirmek lazım.

@Salih_Sayin
@Brk34
@chnekn

Az önce avrupanın en ucuz motorini ile biraz gezeyim dedim

Arca ya ugradım

Yeni Life troc vardı showrromda

Arabanın içi tam bir zavallı arabası

Ön konsolda kullandıkları kumaş asker kamuflaj kumaşı gibi ....yazık dedim....

Taigo life ın bol kullanılmış piano black iç tasarımı ile troc denen arabayı tokatladığı kesin.

Taigo life 1770

Golf life 2026 model istridye + anemon
Her ikisine de 2260 diyorlar . 2200 den verirler masada .

Her kimki troc life alır resim falan atar bu foruma. Benden beğeni falan beklemesin. (Net durum bu)

3 milyona style yada rline troc alanada
Anca hayrını gör denir (ne kadar görürse artık)

Mevzu biraz şöyle aslında; daha çok donanımı, daha yeni modelli arabayı hem daha uygun fiyata hem de yüksek kredi ile almak.

Ülkedeki insanların %70-80 i de böyle düşünüyor ben haksız olduklarını düşünmüyorum. Zaten ülkede araba almak zor iken elindeki imkanı değerlendirebilmek gibi düşünüyorlar. 2024 Polo almak yerine daha 2024 Corsa aldım en ufak bir pişmanlığım yok mesela.

Troc olarak değil Ancak 2025 cupra formentor ve 2025 Peugeot 408 i uzun süre tecrübe eden biri olarak. 408 i net bir şekilde tercih ederim. Yani her malın kendine göre dezavantajı avantajı oluyor değerlendirmek lazım.
Sirf SUV ve sportif görüntü diye pahalı satılan formentor ile 408 kıyaslamak bence mantıklı değil.

Polo Corsa muhabbetine katılıyorum. Ama her marka kendini farklı yerde konuşlandırmış. Benim için kalite değil donanım ve fiyat önde diyen Peugeot alsın. Ama Alman kalitesiz aşırı pahalı da demesin. Ne kadar ekmek o kadar köfte

@Salih_Sayin
@Brk34
@chnekn

Az önce avrupanın en ucuz motorini ile biraz gezeyim dedim

Arca ya ugradım

Yeni Life troc vardı showrromda

Arabanın içi tam bir zavallı arabası

Ön konsolda kullandıkları kumaş asker kamuflaj kumaşı gibi ....yazık dedim....

Taigo life ın bol kullanılmış piano black iç tasarımı ile troc denen arabayı tokatladığı kesin.

Taigo life 1770

Golf life 2026 model istridye + anemon
Her ikisine de 2260 diyorlar . 2200 den verirler masada .

Her kimki troc life alır resim falan atar bu foruma. Benden beğeni falan beklemesin. (Net durum bu)

3 milyona style yada rline troc alanada
Anca hayrını gör denir (ne kadar görürse artık)
Size katilmamak mumkun degil.Bende simdi 1.0 dsg 2018 Golf var comfortline paket .Sari sitede piyasasi 1.400 civari .Ben bakiyorum Astra sifir 2m yakin full paket alici olsan dahada duser.Ayni Golfun sifirina 2700 style paket arada muthis fark var.Arabami satsam uzerine 500 ekleyip sifira gecmek neden olmasin ama iste alismisiz Alman kazigina…

Üniversite’yi bitirdikten sonra genç delikanlı iş hayatı başlar, ancak en erken 25-30 yaşından sonra araba ile haşır neşir olabilir, Geçmişte de ailesinde araba kültürü pek fazla yoksa, Zaten son 30 yıldaki ülke şartlarınında göz önüne alırsak,

Otomotiv sektörü bol donanımlı araba satarak sektörde önemli yerlere gelen veya başarılı olan henüz böyle bir markayı tarih yazmadı,

Bazıları donanım satar, bazıları ise araba satar.

Araba denilen makinenin teknolojik alet olmaktan ibaret olmadığını farkına varan insan sayısı ülkemizde %5 ‘i geçmez.,

Çocukken mali durumu çok iyi olan bir komşumuz ğlkenin önemli şirketlerinden birinde üst düzey yönetici olmasının getirdiği zenginlikle yıllarca Renault Safrane, Renault Vel Satis, Renault Latitude, Peugeot 607 gibi araçlara milyonlar dökerken, Ailecek kendilerini otomobil tarihinin en iyi araçlarına biniyormuş gibi bir tavır içindeydiler,

Bu abimiz 60 yaşına geldikten sonra ne zamam hayatında ilk defa W212 E350 satın aldıktan sonra,

Hayırlı olsun beğendin mi diye aramızfa geçen konuşmada mutluluktan ziyade hayatının 35-40 senesini boşa geçirdiği ifadesi resmen yüzüne yansımıştı.,

Not: bu yazımda forumdaki hiç bir kişi hedef alınmamıştır.

Üniversite’yi bitirdikten sonra genç delikanlı iş hayatı başlar, ancak en erken 25-30 yaşından sonra araba ile haşır neşir olabilir, Geçmişte de ailesinde araba kültürü pek fazla yoksa, Zaten son 30 yıldaki ülke şartlarınında göz önüne alırsak,

Otomotiv sektörü bol donanımlı araba satarak sektörde önemli yerlere gelen veya başarılı olan henüz böyle bir markayı tarih yazmadı,

Bazıları donanım satar, bazıları ise araba satar.

Araba denilen makinenin teknolojik alet olmaktan ibaret olmadığını farkına varan insan sayısı ülkemizde %5 ‘i geçmez.,

Çocukken mali durumu çok iyi olan bir komşumuz ğlkenin önemli şirketlerinden birinde üst düzey yönetici olmasının getirdiği zenginlikle yıllarca Renault Safrane, Renault Vel Satis, Renault Latitude, Peugeot 607 gibi araçlara milyonlar dökerken, Ailecek kendilerini otomobil tarihinin en iyi araçlarına biniyormuş gibi bir tavır içindeydiler,

Bu abimiz 60 yaşına geldikten sonra ne zamam hayatında ilk defa W212 E350 satın aldıktan sonra,

Hayırlı olsun beğendin mi diye aramızfa geçen konuşmada mutluluktan ziyade hayatının 35-40 senesini boşa geçirdiği ifadesi resmen yüzüne yansımıştı.,

Not: bu yazımda forumdaki hiç bir kişi hedef alınmamıştır.
Hocam klavyene sağlık

Geri