O kanalların bir işe yaradığı yok o yüzden çok dert edilecek bir mevzu olduğunu düşünmüyorum.kablosuz şarj için montajı nasıl yapacaksınız? ayrıca o konuda bahsetmiştim bizim şarj pedinde hava kanalları var onlar ne olacak
O kanalların bir işe yaradığı yok o yüzden çok dert edilecek bir mevzu olduğunu düşünmüyorum.kablosuz şarj için montajı nasıl yapacaksınız? ayrıca o konuda bahsetmiştim bizim şarj pedinde hava kanalları var onlar ne olacak
7.5 tan bugün itibariyle 8.5 geçiş yapıldı maşallahınızı alırım
2025 ten kalanlardan aytaşı grili,
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah.7.5 tan bugün itibariyle 8.5 geçiş yapıldı maşallahınızı alırım
istridye gri bu araba7.5 tan bugün itibariyle 8.5 geçiş yapıldı maşallahınızı alırım
Sabah soğuğunda aracı ilk çalıştırdığınızda klimanın akşamdan açık kaldığını farkedip kapatmaya çalışmak yoruyor sadece. O sırada biraz üşütüyor.teşekkürler, 7.5 tan sonra dünya değişti biraz, hemen hemen herşey bitane ekranda düzelicez inşallah)
Aşağıdaki kısayollara klima açma kapama eklesene. Öyle direk tek tuşla kapayabiliyorsunSabah soğuğunda aracı ilk çalıştırdığınızda klimanın akşamdan açık kaldığını farkedip kapatmaya çalışmak yoruyor sadece. O sırada biraz üşütüyor.
Hayırlı olsun ne kadara aldınız7.5 tan bugün itibariyle 8.5 geçiş yapıldı maşallahınızı alırım
2025 ten kalanlardan edit. "istiridye grili"
Hocam montaj basit demişti 2 dakikada taktım demişti arkadaş. En kötü ona sorarım ama padi kaldırınca zaten arkada boş yerler var muhtemelen klipsler oralara giriyor.kablosuz şarj için montajı nasıl yapacaksınız? ayrıca o konuda bahsetmiştim bizim şarj pedinde hava kanalları var onlar ne olacak
bizdeki hava kanallı pedi kaldırınca altta fan gibi bir şey yok mu? tiguan ve passatta var.Hocam montaj basit demişti 2 dakikada taktım demişti arkadaş. En kötü ona sorarım ama padi kaldırınca zaten arkada boş yerler var muhtemelen klipsler oralara giriyor.
Hocam o hava kanallarının bir işe yaradığı yok emin olun. Kablosuz şarjda telefon her türlü ısınıyor.
Öyle bişey mi varAşağıdaki kısayollara klima açma kapama eklesene. Öyle direk tek tuşla kapayabiliyorsun