Hayırlı olsunGolf'ü satıp Egea Cross'la devam edeceğim sanırım.
Sağolun, Golf benim diğerleri babamın, yatırım amaçlı satacağım, Egea araç ihtiyacımı karşılıyor.Hayırlı olsun
Golf niye satıyorsunuz?
Şimdiden hayırlı olsun. Öyle saçma Fransızlar yerine egea benim de tercihim olurdu.Sağolun, Golf benim diğerleri babamın, yatırım amaçlı satacağım, Egea araç ihtiyacımı karşılıyor.
Egea gibi araç mı var hocam. Kesinlikle araba dünyasında ilk ve tek olan cinsten. Ben verilen işi yeteri kadar veya çok iyi yapan başka bir araç daha kullanmadım görmedim de. Yani egeaya binip de şu şöyle olsaydı dediğim bir şey yok. Sadece bir dönem egealarda komple göğüs plastik şekilde geliyordu o güneş gördüğü an göğüs mahvoluyordu onu da malzemesini yumuşatarak getirdiler. Daha da kusur bulamadım araçta.Şimdiden hayırlı olsun. Öyle saçma Fransızlar yerine egea benim de tercihim olurdu.
1.4 fire harici çok güzel. İyi değil ama kötü asla değil. Parasının arabası. Helal ederim o parayıEgea gibi araç mı var hocam. Kesinlikle araba dünyasında ilk ve tek olan cinsten. Ben verilen işi yeteri kadar veya çok iyi yapan başka bir araç daha kullanmadım görmedim de. Yani egeaya binip de şu şöyle olsaydı dediğim bir şey yok. Sadece bir dönem egealarda komple göğüs plastik şekilde geliyordu o güneş gördüğü an göğüs mahvoluyordu onu da malzemesini yumuşatarak getirdiler. Daha da kusur bulamadım araçta.
En yakın rakibi olan 301/c elysee tayfasından kat ve kat daha konforlu ve kullanımı rahat bir araç. Çok özleyeceğiz onu yalan yok. Tabii Fransız tayfasında motorları çok atik ve güçlü kullanımı da ayrıydı bundan dolayı.
1.4 hiç kullanmadım ama bindim ancak çok dert edilecek bir performansı olduğunu düşünmüyorum.1.4 fire harici çok güzel. İyi değil ama kötü asla değil. Parasının arabası. Helal ederim o parayı
Çok devir çevirmen lazım. O da benim sürüş karakterime çok ters. Ben düşük devir sakın kullanım seviyorum. Arada şöyle bı gaz da yoklarim yol boşsa. Ondan bana uymuyor1.4 hiç kullanmadım ama bindim ancak çok dert edilecek bir performansı olduğunu düşünmüyorum.
1.3 multijet ve 1.6 multijet kullandım hep. Çok çok memnundum ikisinden o süre boyunca
2 hafta önce bayiye sorduğumda 15’i itibariyle fiyatlar belli olacak demişlerdi. 1.5 ay öncesinden arabayı yutubırlara tanıttırıp bayide insanlara gösterip satmamak ilginç bir strateji. Tiguan parasına Troc satmanın planlarını yapmak biraz uzun sürüyor sanırım.Yeni Troc dan haber yokmu, her bayide araçlar var neden satmıyorlar hala?
Yeni Troc dan haber yokmu, her bayide araçlar var neden satmıyorlar hala?
kablosuz şarj için montajı nasıl yapacaksınız? ayrıca o konuda bahsetmiştim bizim şarj pedinde hava kanalları var onlar ne olacakSabah Erel'e uğradım golfe Kablosuz şarj kısmında için kapak siparişi vermek için. Fiyatlar belli degil dedi hala.
Golf içinde 2026 modeller 2250-2300 civarı rengine vs göre değişiyor dedi ama listeden bakıp söylemedi belki biraz daha düşerler.