Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ankara Arca da 2 tane style golf var
Aytaşı 2630
İstridye 2640

(Sözde 2 tane tabi yersen) Ellerinde 2 dünya 2025 golf var

2400 den bi kuruş fazla etmez !

Altın artarsa millet vurgunu vurursa gelip belki 2640 dan alırlar diye bekliyolar.

"Bubi tuzağı"
Yanlis bilmiyorsam A3 150 bg ve 2650 civari bir seydi fiyati. 116 bg golf style ? Kim alir bilemedim. Bence bunu almayin A3 u alin yada life golf alin fiyati. Yonlendirme fiyat yani.

Yanlis bilmiyorsam A3 150 bg ve 2650 civari bir seydi fiyati. 116 bg golf style ? Kim alir bilemedim. Bence bunu almayin A3 u alin yada life golf alin fiyati. Yonlendirme fiyat yani.

Tabiki tek alınacak olan life golf 116 lık şu an . (2080 e)

Geriye kalanlar otomotiv dolandırıcılığı

Style golf 2400
A3 advance 2500-2550 olursa anca kurtarır

Nissan Qashqai fiyat alan var mı? Bilen varsa kronikleri neler bı de? Bı akrabam düşünüyor şahsen hiç kullanmadım yeni kasalarını bilgim yok

Nissan Qashqai fiyat alan var mı? Bilen varsa kronikleri neler bı de? Bı akrabam düşünüyor şahsen hiç kullanmadım yeni kasalarını bilgim yok
Termostat problemi var. 40-50bin km de bir değiştirilirse bir problem olmaz gibi. 1.3tce Renault motorlu olanlar

2100 e 1.5 dizel astra GS (sunroof var)
130 hp 300 tork almanya fabrikasında üretilen fransız arabası veriyor OPEL

1850 ye 1.2 tce clio türkiye üretimi fransız arabası veriyor RENO

olaylara fransız kalmayanlar hangisini alır ki ?

Arkadaşlar 2025 model golf life mi yoksa 2026 model Ateca Style mi alınır? Segmentleri farklı biliyorum fakat bu konuda tecrübesi/bilgisi olan arkadaşların değerlendirmesi benim için onemli

Arkadaşlar 2025 model golf life mi yoksa 2026 model Ateca Style mi alınır? Segmentleri farklı biliyorum fakat bu konuda tecrübesi/bilgisi olan arkadaşların değerlendirmesi benim için onemli
Kesinlikle Golf life alinir.Ateca nin buyuk bagaj yok yercek iki cm yuksek olmasina aldanmayin…

2 cm yüksek araba diye o paralar verilmez. Golf cigara gibidir, bir kere başlayan bırakamaz😃

2100 e 1.5 dizel astra GS (sunroof var)
130 hp 300 tork almanya fabrikasında üretilen fransız arabası veriyor OPEL

1850 ye 1.2 tce clio türkiye üretimi fransız arabası veriyor RENO

olaylara fransız kalmayanlar hangisini alır ki ?
Bugün Ankara arcadaydım. 2650 isteniyor style paket 116 lık golfe. Şaka gibi fiyatlar 3060 liste fiyatı yapıp 400 bin lira indirim yapmayı ne sanıyor bunlar. Lütuf mu ???

Hem dizel hem Full paket Astrayı 500 bin lira ucuza almak daha mantıklı kalıyor bence.

Bugün Ankara arcadaydım. 2650 isteniyor style paket 116 lık golfe. Şaka gibi fiyatlar 3060 liste fiyatı yapıp 400 bin lira indirim yapmayı ne sanıyor bunlar. Lütuf mu ???

Hem dizel hem Full paket Astrayı 500 bin lira ucuza almak daha mantıklı kalıyor bence.
4-5 ay önce 2350 den tek tük satıp, yıl sonu kampanyasıyla 2270'e sayılı araçları sattılar. yani 40 günde ne değiştirdiler ki 380.000TL fiyat zammı yansıdı :/

Yani astra GS dizel 2100 e makul fiyatlanmış ama ? şanzuman EAT 6-8 olsaydı fransız arabası sevenlere daha bi +++ güzellik olurdu

Sonucta 8 ileri yeni tipte bir otomatik getirdiler ama ne oldugunu bilmiyorum.
Test sürüsü yapmadan alınmamalı !

Alman otomotiv endüstrisi batarsa
Bu made in france dizel astrayı mecburiyetten alabilirim ?

Geri