Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

A3 konusunda bir kaç hafta öncede lafı geçmişti. ADAC inceleme makalesine göre iç mekanda ki eski premium audi olayı olmadığını, homojenliğin kaybolduğunu ve artık ortalama bir iç mekana sahip, diğerleri gibi sıradan olduğunu yazmışlardı . Ancak standart donanım konusunda eskiye göre çok daha zengin olduğu ve böylece daha iyi pazarlandığını söylemişler.

Gerçekten önceki nesilde standart donanımdan çok opsiyon donanım mevcuttu.

Artık bu tür yorumlara marka farketmeksizin alışsak iyi olur. Hepsi bir şeylerden kıstılar, pazarlamaya yönelik teknolojik şeyler daha ucuz ve daha etkili gibi görünüyor. Mercedes olsun, Audi, VW, BMW hepsinde aynı şikayetler "eskisi gibi değil".
Donanım işi yeni teknolojiler ile daha ucuza mal olması ile alakalı. Olması gereken o zaten aslında. Bizim boş impression bile fena değil mesela. Eskisi gibi bomboş araçlar yok artık.

Donanım işi yeni teknolojiler ile daha ucuza mal olması ile alakalı. Olması gereken o zaten aslında. Bizim boş impression bile fena değil mesela. Eskisi gibi bomboş araçlar yok artık.

Aynen öyle. Teknolojik şeylerin maliyeti çok ucuz ve pazarlama etkisi çok yüksek. Eskiden 200-300€ ya opsiyon olan kamera maliyeti Audi için nedir ki 10€ etmez. Aliexpress de 10€ ya satılan plakalık kameralarının bile görüntü kalitesi bizimkilerden daha kötü değil.

Yaklasik 3 ay once 2.385 civariydi benim kiza alacaktim beyaz istemiyorum dedi kapattim konuyu bence ucuzdu

Bülent bey merhaba. Baz aracımız trafik sigortası ve kaskonun Vdf sigorta Audi den yapılması kaydı ile 2.385.000 tl

Euro da bir genleşme varya ondan a3 fiyatı yazayım dedim.

Gerci euro daki genleşme altın/gümüş ün yanında hikaye kalır

2650 firsat fiyat degil a3 icin ama kazık fiyatta degil

2400 e sunrofflu style golf 115 lik olsa bayilerde? tavsiyem golf olurdu hatta fırsat aracıda olurdu ama yok.

Gerçi sunroof ? ilerde damdan akıtma su alma çatlama yapacaksa beddua ettirir adama .

Geri