Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alman arabası hiç olmasaydı ?

Tercih ne olurdu ?

Ben sanırım "KORE" li alıp gecerdim mecburen (kosarak bayılarak degil tabi mecburen)
Yatakta yatmadan önce bunu bı düşünecem sabah sonucu yazarım

• Haha
Tepkiler: SCC

Doğru hocam, ikisi de VAG grup araçları ve motorları da yer yer aynı veya benzer. Az önce Leon’u (2015 1.6 TDI Style) tekrar kullandım ve söyleyebileceklerim şunlar:

• Golf Leon’a göre daha yüksekte hissettiriyor (koltuk aynı yükseklik ayarında).
  • Golf’ün yol tutuşu daha sağlam hissettiriyor.
  • 1.6 TDI’den sonra 1.5 eTSI’a geçmek benim için biraz zaman alıyor. Yelken moduna ve vites devir aralıklarına hala tam alışamadım. 😁
  • Benzinli motorun sessizliği müthiş bir şey. Leon resmen traktör gibi. 😂
  • Golf’ün kapıları ve camları kapalı olduğunda içerisi çok sessiz, bunu çok sevdim. Keza yolda da trim sesini neredeyse almıyor araba.
  • Golf’ün eksisi olarak sayabileceğim ama Leon’da da aynı şekilde eksi olan bildiğimiz klasik VAG grubundaki iç tıkırtılar. Fitillerin ses yapması, aracın esnemesi gibi.
  • Golf’ün farları Leon’dan daha zayıf gibi geldi ama Golf’ün paketiyle mi alakalı bilmiyorum. Far ayarı yaptırmama rağmen çok aşağı bakıyor sanırım ondan da olabilir.
  • Eğer Leon’un TSI modeli olsaydı, Leon almayı düşünüyordum açıkçası. Ama 2025 yılında bir kere filolar için gelmiş, sonra bir daha gelmemiş.
  • Golf’ün Leon’dan daha pahalı olduğunu bilmiyordum, ben tam tersi biliyordum. 🤔
Teşekkürler ayrıntılı yorumunuz için 👍

Dün arkadaşım bize ziyerete geldi Cherry tiggo 7 pro max almış sıfır fiyatı 2.200.000₺ aklınıza gelebilecek bütün özellikler var harika büyüklükte bir araç gerçekten insanı hayran bırakıyor. Ama bir golf konforunu ve güvenini vermedi bana araç.

-Dünya kadar cherryim olacağına fındık kadar golfüm olsun dedim kendi kendime

Yeni mahsül

Style troc 1.5 etsi = 2850
Rline trroc 1.5 etsi = 3050
Life haziranda gelecek(miş)

Altın bozdurup alacak olannın altınlarına yazık olur.

Yok ben TL+$ gömdüm arka bahceye onunlan alcam diyen alsın tabi.
t- roc yerine 1.2 hybrit gt donanım 3008 alırım araçta yok yok.

Alman arabası hiç olmasaydı ?

Tercih ne olurdu ?

Ben sanırım "KORE" li alıp gecerdim mecburen (kosarak bayılarak degil tabi mecburen)
Ben japon alırdım. standart honda ve toyotalarım oldu. ama alman araçları olmasa pahalı japon araçları herhalde ülkede %50 daha koyardı üzerine :)

Şöyle bir görsel gördüm X'de paylaşmak istedim

Ekli dosyalar

• 1770290717431.png
    1770290717431.png
    243.6 KB · Görüntüleme: 47
Evet paylaşma amacım geriye dönüp baktığımızda veri olmasıydı toplu koydukları için yolladım :)
Liste fiyatına zam gelmesine rağmen kampanyalı fiyata zam gelmediği çok oldu, ve ya tam tersi de geçerli. Bu yüzden önemi yok demiştim :)

Opak 2130
Metalik 2150

Doğuş Oto Maslak

Arkadaslar benden size tavsiye kesinlikle her ne olursa olsun altin bozup altin almayin!Ev alin arsa alin ama altin bozup kesinlikle!
peugeot 3008 kendini ispatlamış bir araç macera değil
3008 in kokpiti gercekten cok kotu kople ekran ve on camin bitim cizgisinin de uzerinde…Bu arabanin ic dis tasarimi gercekten asiri abartili ve gereksiz goz yorucu…Arkasi hele kelime bulamiyorum tempralar vardi o sekil…Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duyuyorum…

Geri