Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Topluca cevap yazayım bugün Doğuş oto Maslak tan araç teslimi tarafıma yapıldı. Güncel fiyatların opak renklerde 2120 bin TL olduğunu belirttiler. Ayrıca bayiye gittigimde giriste çok güzel bi golf R vardı. Liste satış fiyatı 7 milyon 800 bin küsurdu yanlış hatırlamıyorsam ama nihai satış fiyatı ne kadar bilemiyorum. Zira ÖTV dilimi yuzde 170 gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ama düşünen varsa Doğuş oto Maslak ta showroom da mavi renk olanı mevcuttu 330 beygirlik versiyon olarak.

Golf den geçemeyen için Life tek seçenek görünüyor o da benzer alternatifi neredeyse yok sayılabileceği için, Geri kalanı için hiç birine o fiyat verilmez bence.

İlla donanım, konfor isteniyorsa 3milyon çıktıktan sonra Style golf yerine Prestige paket 150hp Octavia alınabilir. Fazlası var eksiği yok.

Golf den geçemeyen için Life tek seçenek görünüyor o da benzer alternatifi neredeyse yok sayılabileceği için, Geri kalanı için hiç birine o fiyat verilmez bence.

İlla donanım, konfor isteniyorsa 3milyon çıktıktan sonra Style golf yerine Prestige paket 150hp Octavia alınabilir. Fazlası var eksiği yok.
3 milyona çıktın mı superb Passat falan da alınabiliyor. Ne kadar mantıklı? Kişinin beklentisine bağlı tabi. Tercih meselesi

3 milyona çıktın mı superb Passat falan da alınabiliyor. Ne kadar mantıklı? Kişinin beklentisine bağlı tabi. Tercih meselesi

Hocam Passat, Superb boyutları dolayısıyla herkesin alacağı bir araç değil. Transporter gibi neredeyse 5 metre. Octavia hem daha küçük hem de olabilecek her donanım mevcut.

Hocam Passat, Superb boyutları dolayısıyla herkesin alacağı bir araç değil. Transporter gibi neredeyse 5 metre. Octavia hem daha küçük hem de olabilecek her donanım mevcut.
Kişinin beklentisine bağlı deme sebeplerimden biri o zaten :)

Arkadaşlar Puma 1.0 ST 1.0 160 PS 0-100 7.4 Sn Fiyat 2100 hakkında ne düşünürsünüz .1.0 dan bu güç çift kavrama şanzımandan 7.4 saniye hız tam sorunlara gebe bir ikili mi ? Biraz sürüş keyfi olan bir araç istiyorum öncelikle aklımda BMW F20 var ama onlarında temizi çok denk gelmiyor düşük kilometrelerde 1600 civarı 9 yaşında araba donanım yok başkada sürüş keyfi olan farklı bir araç aklıma gelmiyor.

Arkadaşlar Puma 1.0 ST 1.0 160 PS 0-100 7.4 Sn Fiyat 2100 hakkında ne düşünürsünüz .1.0 dan bu güç çift kavrama şanzımandan 7.4 saniye hız tam sorunlara gebe bir ikili mi ? Biraz sürüş keyfi olan bir araç istiyorum öncelikle aklımda BMW F20 var ama onlarında temizi çok denk gelmiyor düşük kilometrelerde 1600 civarı 9 yaşında araba donanım yok başkada sürüş keyfi olan farklı bir araç aklıma gelmiyor.
Sürüş keyfi olan araçlar hep ekstra pahalı oluyor. 1.0 motordan o beygir çıkması ve performanslı kullanımda ömrü ne kadar olur? Bence o kadar sağlam olmaz.

Performans denince benim aklıma direk i20n geliyor ama o da Golf 7 piyasası gibi, sıfırı gelmediğinden beri çok pahalı. Manuel kullanmak istemiyorsanız da eleniyor zaten. Aslında çok keyifli ama işte...

Seat Leon phev var ama phev teknolojisi??? 204 beygir ve ıslak kavrama 6 ileri DSG ile geliyor. Sıfır ve ya sıfır ayarında alırsınız. Ancak ne kadar sürüş keyfi verir bilmiyorum. Biraz oynamanız gerekir muhemelen yay jant falan.

Aklıma gelen öneriler sadece bunlar. Cok kısıtlı performans istediğin zaman Pazar. Özellikle yeni olsun dediğin zaman

Geri