Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

şu x1 xline'a verilen para haram yemin ederim.
git mini al, alektrikli fln ama cebine 1,7 milyon kalıyor.
X1 benzinli %90 ötv li 4.150
Mini elektrikli %25 ötv li 2464

Ötv adaletsizligi nedeniyle reel helallik hesabı yapmak zor

%80 ötvli life golf 1980 e net ve kesin iyi araba !!! (Son 20 günde alanlara tekrar hayırlı olsun)

%80 ötvli life golf 1980 e net ve kesin iyi araba !!! (Son 20 günde alanlara tekrar hayırlı olsun)
Valla gönül isterdi ki style paket alalım IQ Led farlar vs olsun koltuklar daha iyi olsun ama bu fiyata life cidden iyi oldu hocam.

asıl mesele ötv tabi ama bmw yüksek kar marjı koyuyor x1e
mesela kasa değişecek diye 3.20yi 3,7-3,8 milyona satıyor ki normalde x1den daha pahalı olması gereken bir araç

civic için sedana ilgi azaldı vs. demişler ama %25 zam sonrası satıştan çekilmesi bekleniyordu zaten, sıra polo da sanırım, asıl merak ettiğim corolla cross, o aracı %25 zama rağmen almak isteyecek bir kitlesi var

Bu gidişle Avrupa bölgesinden komple çekilecekler belkide. Adamlar Avrupa'nın saçmalıklarıyla uğraşmaktansa mis gibi milyon adetlik özgür Amerikan pazarı var. Ne ekoloji saçmalıkları, ne malus saçmalıkları, ne ötv saçmalıkları. Zaten firmanın gidişatı da bölgenin gidişatına zıt bir mentalite de.

Bu gidişle Avrupa bölgesinden komple çekilecekler belkide. Adamlar Avrupa'nın saçmalıklarıyla uğraşmaktansa mis gibi milyon adetlik özgür Amerikan pazarı var. Ne ekoloji saçmalıkları, ne malus saçmalıkları, ne ötv saçmalıkları. Zaten firmanın gidişatı da bölgenin gidişatına zıt bir mentalite de.
bu avrupa tam ...

Sedan araca ilgi azaldı bahanesi falan hikaye

Megane sedan satışlarına baksınlar.

Honda + civic 4 yıl önce bitti devri kapandı

(eco) Tüplü olmasa 8 yıl önce biterdi.

Kurye/ paketçi pazarına 75 cc motosiklet satarak devam ederler anca

Beter olsunlar, pandemi zamanında zorunlu aksesuar adında karlıkçı halil den beter saçma sapan parçaları millete iteleyip üstüne ekstra deli gibi para aldılar, şimdi satacak araç bulamayacaklar.

Beter olsunlar, pandemi zamanında zorunlu aksesuar adında karlıkçı halil den beter saçma sapan parçaları millete iteleyip üstüne ekstra deli gibi para aldılar, şimdi satacak araç bulamayacaklar.
:)2009 yılında sıfır mazda 3 almıştım arkadan bakınca altı gözüküyor diye karlıkçı halil abimize gitmiştim gerçekten çok garip bir şey olmuştu :)))

:)2009 yılında sıfır mazda 3 almıştım arkadan bakınca altı gözüküyor diye karlıkçı halil abimize gitmiştim gerçekten çok garip bir şey olmuştu :)))
Yoksa şu muydu hocam sizin araç 🤪

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260103_200251_Opera.png
    Screenshot_20260103_200251_Opera.png
    541.6 KB · Görüntüleme: 28

Geri