Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu fiyat politikasıyla zor satar. 2milyon para vericem boş arabaya binip manuel vites atacağım peeh. 1.6 milyona cayır cayır taigoları sattılar. DSG, mini suvcuk, fiyatı da ideal. Herkes aldı. Kimse 2 milyon sıfır boş paket golfe vermez. Life, style donanımlar olursa bir ihtimal.

Alternatör sorunu satışlara etkisi 10% falandır.
Geçen T-Roc’a bindim, 1 hafta ikame araç olarak kullandım. @Brk34 ’e video da attım hatta Golf’ün yanından geçemez,

Taigo, T-Cross ve T-Roc’u kullanıp Golf’e sadece bir defa binen kişiler, emin olabilirsiniz ki %90 Golf almak isteyecektir.

Geçen T-Roc’a bindim, 1 hafta ikame araç olarak kullandım. @Brk34 ’e video da attım hatta Golf’ün yanından geçemez,

Taigo, T-Cross ve T-Roc’u kullanıp Golf’e sadece bir defa binen kişiler, emin olabilirsiniz ki %90 Golf almak isteyecektir.
Aynen abi de araban anlayan kalmadı birde piyasa Suv'a yönelik olduğu için ikinci el kaygısından dolayı Sedanlar gibi hb lerinde sonu gelebilir.

Evet farkındayım, polo'nun yüksek hali. Ben de kullandım içim daraldı ancak baktığında aynı ayarda DSG Golf ile arasında yarım milyondan fazla fark var. Kendisinin alçak hali polodan bile 300-400 bin ucuz. Millet düşükten aldığı altını bozup sıfır taigo aldı.

Golf life
Beyaz 1937
Anemon mavi (metalik) 1970

Ben taigo , troc, tcross satarım
Ömrü billah ucuza golf satmam diyen distrübütörün son durumu bu sekilde
Muhtemelen bir daha Golf getirmeyecekler artık. Tüm bayiler B-Suvcuklarla dolu. Taigo-Troc-Tcross girdabına girdiler çıkamıyorlar. Ne suv modasıymış arkadaş.

Evet farkındayım, polo'nun yüksek hali. Ben de kullandım içim daraldı ancak baktığında aynı ayarda DSG Golf ile arasında yarım milyondan fazla fark var. Kendisinin alçak hali polodan bile 300-400 bin ucuz. Millet düşükten aldığı altını bozup sıfır taigo aldı.
Şehir dışında güvenle kullanamayacak araç aldılar, yani bu kadar net
Araba kamyon rüzgarından şerit değiştiriyor resmen.

RŞDS: Rüzgarda Şerit Değiştirme Sistemi 😂

İhtiyaçtır, alınır ama sorun şu ki, insanlar ne aldığını bilmiyor işte 😏

Bu fiyat politikasıyla zor satar. 2milyon para vericem boş arabaya binip manuel vites atacağım peeh. 1.6 milyona cayır cayır taigoları sattılar. DSG, mini suvcuk, fiyatı da ideal. Herkes aldı. Kimse 2 milyon sıfır boş paket golfe vermez. Life, style donanımlar olursa bir ihtimal.

Alternatör sorunu satışlara etkisi 10% falandır.
Konuda paylaşılan 1940 tl güncel rakamlar zaten Golf Life DSG için hocam. Manuel sadece Impression'da var, o da artık gelmeyecek gibi duruyor. Şuan Golf Life, özellikleriyle bu ayın fiyat/performans aracı. Geçen ay da öyleydi.

1940 a bayideki lifeları kapış kapış bitirirler mi acaba ya. golf 8 imi vavacarsa satsam cok öldürürler mi acaba

Yok abi ben ayni paraya yüksek alıp daha kalitesiz almayı asla anlayamayacağım. Benim aklım almıyor bunu.
1940 a bayideki lifeları kapış kapış bitirirler mi acaba ya. golf 8 imi vavacarsa satsam cok öldürürler mi acaba
Hocam illa ki öldürecekler, sonuçta kâr etmeleri lazım. İlana koy bence niyetin varsa, bu ay içinde satılır bence. Satilmazsa ucuza koysan bile o şirketlerden çok para alırsın bence.

Güncel sıfır alıntı fiyat teklifleri

Golf Life 1.5 etsi 116hp 1940 tl opak renkler

A3 Advanced 2388 tl
A3 sedan advance 2770 tl

İbiza style opak 1395 - Metalik 1413
Arona Style Plus Metalik peşin fiyatı 1560 - Opak 1540
300/12 0 faiz metalik 1632 - opak 1615

Peugeot 408 gt - 2130 ekstralarıyla
C4 you 1500, c4x max 1730

Hyundai Bayon Style Paket 1570
Reklam olmasın diye görseli koymak istemedim, geçen ki danışmanlık ücreti alan yer 1514 de danışmanlık ücreti dahil 1.0 life Polo paylaşmış

Konuda paylaşılan 1940 tl güncel rakamlar zaten Golf Life DSG için hocam. Manuel sadece Impression'da var, o da artık gelmeyecek gibi duruyor. Şuan Golf Life, özellikleriyle bu ayın fiyat/performans aracı. Geçen ay da öyleydi.
Life, style donanımlar olursa bir ihtimal.

İletimde bahsettiğim üzere Life paket için bir ihtimal... Baktığınızda yine pahalı hocam. Bu fiyat politikası yüzünden 7.5 piyasası da şişiyor. Alternatör sorunu da işin kaymağı oluyor.
Şehir dışında güvenle kullanamayacak araç aldılar, yani bu kadar net
Araba kamyon rüzgarından şerit değiştiriyor resmen.

RŞDS: Rüzgarda Şerit Değiştirme Sistemi 😂

İhtiyaçtır, alınır ama sorun şu ki, insanlar ne aldığını bilmiyor işte 😏

Hem katılıyorum hem katılmıyorum, bir golf değil asla ama parasının arabası :) Şehir içi ideal bir araç bence. Eş / kız çocuğu okula, işe, markete vs gidip gelirken kullanır. Uzun yola bu araçla çıkılır mı ? Bagajı ve arkası tatmin etmiyor. 2. araç olarak o rakama alınabilir.

İletimde bahsettiğim üzere Life paket için bir ihtimal... Baktığınızda yine pahalı hocam. Bu fiyat politikası yüzünden 7.5 piyasası da şişiyor. Alternatör sorunu da işin kaymağı oluyor.

Hem katılıyorum hem katılmıyorum, bir golf değil asla ama parasının arabası :) Şehir içi ideal bir araç bence. Eş / kız çocuğu okula, işe, markete vs gidip gelirken kullanır. Uzun yola bu araçla çıkılır mı ? Bagajı ve arkası tatmin etmiyor. 2. araç olarak o rakama alınabilir.
Şehir içi için araba alacak olsam kesinlikle elektrikli alırdım. Belki sevmiyorsunuzdur ama elektrikliler şehir için inanılmaz avantajlı

Şehir içi için araba alacak olsam kesinlikle elektrikli alırdım. Belki sevmiyorsunuzdur ama elektrikliler şehir için inanılmaz avantajlı
Evet öyle ama fiyatı o avantajı kaybettiriyor. 2.3 milyon vermektense 1.600 e taigo alırım. Arada kalan para ile onlarca yıl benzinli araca binerim 😁

Bu arada taigo güzellemesi yapmıyorum sadece fiyatı mantıklı (ucuz değil mantıklı) olduğu sürece VW'nin satışlarda gayet iyi rakamlara ulaşabileceğini söylemek istiyorum. Golf tutkumuzun önüne hiçbir şey geçemez ❤️

Evet öyle ama fiyatı o avantajı kaybettiriyor. 2.3 milyon vermektense 1.600 e taigo alırım. Arada kalan para ile onlarca yıl benzinli araca binerim 😁

Bu arada taigo güzellemesi yapmıyorum sadece fiyatı mantıklı (ucuz değil mantıklı) olduğu sürece VW'nin satışlarda gayet iyi rakamlara ulaşabileceğini söylemek istiyorum. Golf tutkumuzun önüne hiçbir şey geçemez ❤️
Ben Tesla alırım demedim mi? Hyundai ioniqler güzel, Megane e tech var aşağı yukarı aynı fiyata

Golf keşke manuel gelse

VW nin 2. elleri 0 km den pahalı biliyorsunuz :)

Dolayısıyla 2. elde satıp 0 km Life alıp üste para bile kalabilir.

vavacars internet sitesinden fiyat alıp

Üzerinde 50-100 koyup ilana çıkarsanız satılır.

İlandaki benzer araçlardan en az 100 gibi aşağıda olacak ki satılık fiyatı olsun.

Ben olsam imkan varken değiştirirdim.

Geri